Πέγκυ Ζήνα: «Ο Γιώργος Λύρας ήταν μεγάλη προστασία για εμένα»

Η τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της -

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πέγκυ Ζήνα: «Ο Γιώργος Λύρας ήταν μεγάλη προστασία για εμένα»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» παραχώρησε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης η Πέγκυ Ζήνα. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την κόρη της Ηλέκτρα η οποία είχε πρόσφατα γενέθλια αλλά και για τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα.

Οι δηλώσεις της Πέγκυς Ζήνα

«Είναι ωραία η επιστροφή στο «Σπίτι με το MEGA», για να επιλέξω τα τραγούδια έκανα ένα flashback στην πορεία μου. Με τους ανθρώπους που θα μοιραστώ αυτή την εκπομπή με δένουν σχέσεις βαθιά ανθρώπινες που θα τις χαρακτήριζα οικογενειακές». Η ίδια αναφέρθηκε και στην μοναχοκόρη της Ηλέκτρα «η κόρη μου, Ηλέκτρα, είναι ένα χαρούμενο και φωτεινό παιδί και νιώθω πλήρης με αυτό».

«Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη για το ποτέ θέλω να γίνω μαμά και είχα πει μέχρι τα 35 θα πέσω με τα μούτρα στην καριέρα μου. Η Ηλέκτρα μου ζήτησε κάποια στιγμή αδελφάκι, αλλά εγώ ειλικρινά θα σας πω πως ήθελα να κάνω ένα παιδί και να είναι κορίτσι».

Για το σύζυγο της σημείωσε πως «ο σύζυγος μου, Γιώργος Λύρας, ήταν για μένα μια πολύ μεγάλη προστασία σε αυτό το χώρο καθώς κάποιοι σέβονται τους άγραφους νομούς στη δουλειά».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στις δυσκολίες που αντιμετώπισε και πως τις διαχειρίστηκε «ζωή χωρίς δυσκολίες, δεν είναι ζωή, είναι ένα ψέμα.

Η πρώτη μου δυσκολία ήταν η απώλεια του πατέρα μου στα 15 και άργησα πολύ να έρθω στην επιφάνεια, τα κατάφερα όταν έγινα εγώ μαμά. Όταν ένιωσα ότι δεν μπορώ να τα διαχειρίζομαι όλα, ζήτησα τη βοήθεια ειδικού, και βλήθηκα πολύ από την ψυχολόγο μου».

«Θα ήθελα να δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια»

Η Πέγκυ Ζήνα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Star». Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην περίοδο που βρέθηκε στην κριτική επιτροπή τηλεοπτικού τάλεντ σόου ενώ εξέφρασε και τη διάθεση να βρεθεί προσεχώς σε ρόλο παρουσιάστριας.

«θα ήθελα να δω τον εαυτό μου στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια. Αν είναι κάτι που να μου τραβάει δηλαδή το ενδιαφέρον, είμαι άνθρωπος που αγαπάει πάρα πολύ την τηλεόραση.

Θέλω να πω πως με την κάμερα αισθάνομαι μια οικειότητα Δεν είμαι άνθρωπος που δεν αγαπάει την κάμερα και την τηλεόραση. Μου αρέσουν και όλες οι εκπομπές γιατί κάθε μία έχει το χρόνο και τον χώρο της».

«Απλώς τότε, στην κριτική επιτροπή του τάλεντ σόου, ήρθα σε πολύ άβολη θέση. Επειδή δεν είναι η κύρια δουλειά μου, λέω πως αφού δεν μπορώ να το διαχειριστώ και να το επεξεργαστώ ουτώς ώστε να μη μου στοιχίσει».

Εμένα όμως μου στοίχισε το ότι αναγκαζόμουν να κάνω κάποιες κριτικές που δεν ήθελα. Έβλεπα ότι κάποια παιδιά το έπαιρναν περισσότερο σοβαρά από ότι έπρεπε». Μάλιστα πριν από λίγο καιρό είχε γενέθλια η αγαπημένη της κόρη - Δείτε εδώ φωτογραφίες.