Οι τραγικές ώρες που έζησε ο Λευτέρης Πανταζής - «Μου λέει θα μας σκοτώσει! Είχε βγει από τη φυλακή και...»

Όσα εξομολογήθηκε για το περιστατικό που έζησε σε νυχτερινό κέντρο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι τραγικές ώρες που έζησε ο Λευτέρης Πανταζής - «Μου λέει θα μας σκοτώσει! Είχε βγει από τη φυλακή και...»

Καλεσμένος στην εκπομπή After Dark βρέθηκε ο Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος μίλησε για το τραγικό περιστατικό που έζησε σε νυχτερινό κέντρο στα πρώτα του χρόνια στο χώρο της μουσικής, όταν για μερικές ώρες ένιωθε πως θαμώνας, θα τον σκοτώσει.

Η αποκάλυψη του Λευτέρη Πανταζή για τα όσα έζησε

«Έχω βγάλει ένα μικρό δισκάκι 45 στροφών και το τραγούδι λέει «Δεν θυμάμαι πως την λένε, δεν θυμάμαι να το πω. Τραγουδώ στην Συγγρού πιτσιρικάς. Την ώρα που λέω αυτό το τραγούδι μπαίνει μια θεά μέσα, κρατά ένα λουλούδι και μου το πετά. Το πιάνω στον αέρα, το μυρίζω και της το ξαναπετώ. Εκείνη την ώρα μπαίνει ένας με καθόλου μαλλιά, μαύρο κοστούμι, κοιτιόμαστε, με πιάνει κρύος ιδρώτας και μόλις κάθισαν με την κοπέλα, έβγαλε ένα όπλο και το άφησε πάνω στο τραπέζι και μου είπε έλα να σου πω μετά» είπε αρχικά ο τραγουδιστής που δήλωσε ανοιχτά πως θέλεις ένα παιδάκι να τρέχει στο σπίτι του.

Και ολοκλήρωσε: «Έφυγα από την πίστα και κατέβηκα στο δεύτερο υπόγειο κλεισμένος μέσα. Μου λέει το αφεντικό σε παρακαλώ, βγες στο τραπέζι του, θα μας σκοτώσει όλους. Αυτός βγήκε χθες από την φυλακή, μετά από 2ο χρόνια κι είχε σκοτώσει την γυναίκα του και την μάνα της...Με έψησαν, ανέβηκα και μου είπε κάτσε και μου έβαλε να πιω. Μου είπε οι γυναίκες φταίνε κι ότι εγώ δεν φταίω σε κάτι γιατί τα είδε όλα».

«Όλο αυτό ξέσπασε και χτύπησε στον λαιμό και έχασα τη φωνή μου»

Στο Λοιπόν και στην Μαρία Σοφιανού παραχώρησε πρόσφατα συνέντευξη ο Λευτέρης Πανταζής. Ο τραγουδιστής μέσα σε όλα αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ενώ πρόσφατα είχε και ένα ατύχημα.

-Όταν κλείνουν τα φώτα και γυρνάτε σπίτι νιώθετε πλήρης;

Εκεί υπάρχει μια άλλη γυναίκα που με περιμένει και ονομάζεται μοναξιά. Αυτή όμως κάποιες στιγμές την χρειάζεσαι, αλλά δεν αντέχεται για πολύ. Είναι δύσκολο να είσαι μόνος σου με τη μοναξιά σου. Είναι θάνατος αργός.

-Περάσατε ένα πρόβλημα υγείας, το οποίο μάλιστα είχε επηρεάσει και τη φωνή σας. Τι σας ζόρισε τόσο πολύ;

Η κούραση, η αυπνία και η στεναχώρια. Είχα αρκετά προβλήματα και ζοριζόμουν που δεν μπορούσα να τα αντιμετωπίσω. Πολλές φορές εγώ θέλω να τους ευχαριστώ όλους, με αποτέλεσμα να παραμελώ εμένα. Όλο αυτό ξέσπασε και χτύπησε στον λαιμό και έχασα τη φωνή μου. Όμως έγινε θαύμα και με την πιστή μου στον Θεό και την αγάπη του κόσμου, το ξεπέρασα.

Συγκλονίζει ο Λευτέρης Πανταζής