The Bachelor 2: Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας μετά την αποχώρηση της

«Πραγματικά νιώθω ευγνώμων»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2: Η πρώτη ανάρτηση της Ιωάννας μετά την αποχώρηση της

Μπορεί το χθεσινό 19/11 επεισόδιο του The Bachelor 2 να είχε πολλές χαρές με την συναυλία που έγινε, όμως στο τέλος είχαμε μια αποχώρηση που έγινε με πολύ κλάμα, καθώς έφυγε από το ριάλιτι της αγάπης, η Ιωάννα.

«Αλέξη σ’ ευχαριστώ. Ελπίζω να βρεις την αληθινή αγάπη εδώ μέσα”, του είπε η Ιωάννα αγκαλιάζοντάς τον. Είμαι πολύ στενοχωρημένη που φεύγω. Αλέξη σ’ αγαπώ γιατί με βοήθησες σε πολλά πράγματα. Είμαι τυχερή που σε γνώρισα. Ζηλεύω πάρα πολύ. Δεν μου αρέσει να βλέπω άλλες δίπλα σου» είπε στον Αλέξη Παππά λίγο πριν φύγει από την βίλα.

Μάλιστα, με τα καλύτερα και γλυκά λόγια μίλησε για τον Έλληνα bachelor και μερικές από τις συμπαίκτριες της και στην ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Ιωάννας μετά το The Bachelor

Ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε, μια αξέχαστη εμπειρία, όμορφες στιγμές, δάκρυα και χαρά γνωριμίες πολλές...
Πραγματικά νιώθω ευγνώμων για όλη την αγάπη και τη στήριξη όλων σάς.. Μπορεί να μην κέρδισα την καρδιά του @alexispapas αλλά κέρδισα εναν φίλο πολύ καλό, και πολλές φίλες οι οποίες πλέον είναι οικογένεια...
Είμαι πολύ τυχερή πού ήμουν μέρος στο @thebachelorgr...
Η ζωή μού έμαθε να κρατάω πάντα στη μνήμη μου όμορφες στιγμές, να μετράω εμπειρίες και να θυμάμαι πώς τα καλύτερα έρχονται...
Πάω διακοπές..
ΤΑ λέμε...
ΤΑ λέμε...

Το αποκαλυπτικό πλάνο παίκτριας του The Bachelor 2

To The Bachelor 2 είναι το ριάλιτι που έχει καταφέρει να ξεσηκώσει το τηλεοπτικό κοινό ήδη από πέρυσι, όταν πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα. Άλλοι το λατρεύουν και άλλοι σπεύδουν να καταδικάσουν κάθε πλάνο και κάθε ατάκα που κυκλοφορεί.

Κάπως έτσι λοιπόν, τις τελευταίες μέρες έχει γίνει θέμα συζήτησης στα social media, το αποκαλυπτικό πλάνο μίας παίκτριας, το οποίο ξέφυγε στο μοντάζ και προβλήθηκε κανονικά στο επεισόδιο.

Ο λόγος για τη Φένια, η οποία φόρεσε ένα εξαιρετικά κοντό σορτσάκι με αποτέλεσμα να φανούν σε πανελλήνια εμβέλεια τα οπίσθιά της.

Φένια Bachelor αποκαλυπτικό πλάνο