The Bachelor 2 - highlights 19/11: Η επιστροφή παλιών παικτριών, η συναυλία και το κλάμα στην αποχώρηση

Όσα είδαμε χθες

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
The Bachelor 2 - highlights 19/11: Η επιστροφή παλιών παικτριών, η συναυλία και το κλάμα στην αποχώρηση

Απολαυστικό ήταν το χθεσινό επεισόδιο του The Bachelor 2, καθώς μπορεί να είχαμε τσακωμούς, όμως στην συνέχεια είδαμε μια μοναδική συναυλία. Βέβαια, μετά τις όμορφες στιγμές, ήρθε το κλάμα της αποχώρησης.

Τα 19/11 highlights του The Bachelor 2

Τα "ουρλιαχτά" της Ιζαμπέλας ακούστηκαν σε όλη τη βίλα

Από τα πρώτα λεπτά οι εξελίξεις είναι άκρως καταιγιστικές μιας και ο Αλέξης Παππάς επισκέφτηκε τα κορίτσια στην βίλα προκειμένου να επιλέξει εκείνην που θα πάρει στο ατομικό ραντεβού.

Όλες είχαν μεγάλη αγωνία να ακούσουν ποια είναι εκείνη η οποία θα καταφέρει να περάσει λίγο χρόνο παραπάνω με τον Αλέξη Παππά μιας και ο η στιγμή του μεγάλου τελικού πλησιάζει σιγά σιγά σιγά. Έτσι, ο ανταγωνισμός έχει "φουντώσει" για τα καλά αφού οι σχέσεις των κοριτσιών έχουν περάσει από 40 κύματα.

Μόλις ανακοίνωσε ο Αλέξης Παππάς ότι η τυχερή είναι η Ιζαμπέλα, τα "ουρλιαχτά" της ακούστηκαν σχεδόν σε όλη την βίλα. Αυτό έγινε διότι περίμενε πως και πως αυτή τη στιγμή.

Χαλασμός στη βίλα με την επιστροφή της Μπάση και της Βοσκανίδου - Τα κορίτσια "τρελάθηκαν"

Πιο συγκεκριμένα, ο Αλέξης Παππάς ήθελε να τις κάνει να διασκεδάσουν. Έτσι, την ώρα που οι κοπέλες βρισκόντουσαν στο σαλόνι και συζητούσαν καμιά τους δεν περίμεναν ότι θα έβλεπε μπροστά της τη Σία Βοσκανίδου και την Έλενα Μπάση.

Τα κορίτσια όταν αντίκρισαν την Έλενα και τη Σία τρελάθηκαν από τη χαρά τους, αλλά όταν η Σία τους είπε για πλάκα: “Ήρθαμε να διεκδικήσουμε τον Αλέξη Παππά, γιατί ο Παναγιώτης δεν είχε γούστο”, το χαμόγελο τους κόπηκε.

Ωστόσο στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ο πραγματικός λόγος της Σίας Βοσκανίδου και της Έλενας Μπάση στη βίλα και η χαρά επανήλθε.

Η κόκκινη κάρτα έφερε τα πάνω κάτω στη βίλα - Σε έξαλλη κατάσταση η Αθηνά

Μετά από το ατομικό ραντεβού σειρά είχε και η κόκκινη κάρτα η οποία δεν φάνηκε να βοήθησε αρκετά καθώς προκλήθηκε ο κακός χαμός στη βίλα.

Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που η Αθηνά προσπαθούσε να διαβάσει στα υπόλοιπα κορίτσια τις ακριβώς τους επιφυλάσσει ο Αλέξης Παππάς η Μαρία φάνηκε να μην ενδιαφέρεται ιδιαίτερα καθώς δεν πτοήθηκε καθόλου στο να διακόψει αρκετές φορές την Αθηνά.

Με αφορμή λοιπόν το συγκεκριμένο περιστατικό, η Αθηνά σηκώθηκε αφού τα "είχε πάρει στο κρανίο" με την συμπεριφορά της άλλης παίκτριας. Μάλιστα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είμαστε με τα καλά μας; Με έχεις δει ποτέ να εκνευρίζομαι;

Εκτός από 1 -2 φορές που γίνεται πάντα το ίδιο πράγμα. Δεν μπορούμε να μιλήσουμε πολιτισμένα. Το λέω από την πρώτη ημέρα, συνεχίζει τα ίδια πράγματα.»

Πασίγνωστη τραγουδίστρια έφερε τα πάνω κάτω με την συναυλία της αγάπης

Τα κορίτσια αντίκρισαν μια ιδιαίτερη έκπληξη στη βίλα μιας και στον τόπο του "εγκλήματος" επέστρεψαν δυο παίκτριες που είχαμε δει στον πρώτο κύκλο.

Μάλιστα, ο Αλέξης Παππάς αποφάσισε να διοργανώσει μια συναυλία κι όπως αποδείχτηκε αυτό το γεγονός δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητο όχι μόνο από τα κορίτσια αλλά ακόμη και από τους τηλεθεατές.

Έτσι, τα κορίτσια συγκεντρώθηκαν στον χώρο της συναυλίας και ξαφνικά μέσα από το τριαντάφυλλο του The Bachelor εμφανίζεται η Αγγελική Ηλιάδη, πιο λαμπερή από ποτέ.

Φωνές ενθουσιασμού ήχησαν από τις κοπέλες, που δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι σε αυτό το κάλεσμα αγάπης, θα τους τραγουδήσει η εκθαμβωτική τραγουδίστρια. Η Αγγελική Ηλιάδη ανέφερε πως είναι εκεί για να τραγουδήσουν όλοι μαζί για την αγάπη.

Συγκίνησε με την ερμηνεία της η Σία Βοσκανίδου στη μουσική σκηνή

Μπορεί η Αθηνά και η Μαρία να τσακώθηκαν έντονα μεταξύ τους για μια διαφωνία που είχαν ωστόσο αυτό δεν τις σταμάτησε από το να περάσουν όμορφα στην έκπληξη που είχε διοργανώσει ο Αλέξης Παππάς.

Έτσι λοιπόν, στην σκηνή του Bachelor εμφανίστηκε η Αγγελική Ηλιάδη, κάτι που το κορίτσια δεν περίμεναν με αποτέλεσμα να μείνουν άναυδες. Μάλιστα, η Σία Βοσκανίδου βρέθηκε επίσης εκεί ενώ κατάφερε να συγκινήσει με την ερμηνεία της τους πάντες.

Αποχώρησε και σπάραξε στο κλάμα

Στην Τελετή των Ρόδων η αγωνία κορυφώθηκε καθώς οι κοπέλες που «παλεύουν» για την αγάπη του Αλέξη Παππά, έχουν μειωθεί αισθητά. Η κοπέλα που αποχώρησε ήταν η Ιωάννα γιατί ο Αλέξης ένιωσε πως κάπου το έχασαν.