«Tράβηξα μια φωτογραφία μου στο φως χωρίς τη μάσκα και της την έστειλα» - Συγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου

«Της είπα θέλω να σου πω δυο πράγματα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Tράβηξα μια φωτογραφία μου στο φως χωρίς τη μάσκα και της την έστειλα» - Συγκινεί η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι βρέθηκε καλεσμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου, μερικές εβδομάδες μετά την απόφαση του δικαστηρίου, για την γυναίκα που της έριξε βιτριόλι σε πρόσωπο και σώμα και της άλλαξε τη ζωή για πάντα.

Η Ιωάννα λοιπόν, ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για την φωτογραφία που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram που δείχνει καθαρά πως είναι το πρόσωπο της χωρίς την προστατευτική μάσκα που φορά.

Η αποκάλυψη της Ιωάννας Παλιοσπύρου για την φωτογραφία

«Θέλω να σου πω μια συζήτηση που είχαμε μερικές μέρες πριν με τη γιατρό μου. Σηκώθηκα ένα πρωί, έκανα το μπάνιο μου. Δε ξέρω, μάλλον ήμουν σε πολύ καλή διάθεση. Τράβηξα μια φωτογραφία μου στο φως της ημέρας χωρίς τη μάσκα και της την έστειλα. Της είπα θέλω να σου πω δυο πράγματα που σκέφτηκα μόλις είδα τη φωτογραφία. Πρώτον ότι νιώθω πολύ όμορφη και δεύτερον πόσο πολύ σε ευχαριστώ. Συγκινήθηκε και μου απάντησε πολύ γλυκά. Μου είπε ότι θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και θα νιώσεις ακόμη πιο όμορφη. Και στο τέλος θα καταλάβεις πως αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό σε εμάς τους ανθρώπους», εξομολογήθηκε.

Νέο επαγγελματικό ξεκίνημα για την Ιωάννα Παλιοσπύρου

Μετά από την επίθεση με το βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου απέδειξε σε όλους πως είναι μαχήτρια καθώς μπορεί να σταθεί και μόνη της στα πόδια. Πιο συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό η ίδια μαζί με τον Σταύρο Θεοδωράκη αναμένεται να συνεργαστούν.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από το Instagram η κοπέλα, η ιστορία της οποία συγκλόνισε το πανελλήνιο, θα ξεκινήσει να κάνει podcast σε εβδομαδιαία βάση στο pod.gr του Σταύρου Θεοδωράκη και θα έχει καλεσμένους πρόσωπα που η ζωή τους -μετά από ένα σοβαρό τραυματικό γεγονός- χωρίστηκε σε ΠΡΙΝ και ΜΕΤΑ, αλλά κατάφεραν να γίνουν σύμβολα αγώνα, δύναμης και παραδειγματισμού.

«Λένε ότι η μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή είναι να σε αγαπούν γι’ αυτό που είσαι. Και η Ιωάννα αυτό το έχει καταφέρει. Δεν ήταν κάτι αυτονόητο. Θα μπορούσε να παρασυρθεί σε ακραίες εγωιστικές συμπεριφορές.

Οι εμφανίσεις της να εκπέμπουν θυμό ακόμη και μίσος. Αλλά αυτή επέλεξε το μέτρο. Που την βρήκε τόσο δύναμη; Αξίζει να την ακούσουμε λοιπόν. Μάλλον έχει να διδάξει πολλά σε όλους μας. Συντονιστείτε και το podcast της Ιωάννας έρχεται».