H Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά έδειξε γυμνά τα χέρια της και τα κατεστραμμένα από το βιτριόλι ρούχα

Συγκλονίζουν τα λόγια της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
H Ιωάννα Παλιοσπύρου για πρώτη φορά έδειξε γυμνά τα χέρια της και τα κατεστραμμένα από το βιτριόλι ρούχα

Μια εξομολόγηση που συγκίνησε τους πάντες έκανε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, καλεσμένη στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι. Το θύμα από την επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 μίλησε για πράγματα που δεν γνώριζε κανείς, ενώ για πρώτη φορά έδειξε στην κάμερα τα χέρια της γυμνά με τα σημάδια, αλλά και τα κατεστραμμένα από το βιτριόλι ρούχα.

Η 36χρονη άνοιξε το σπίτι της στην πρωινή εκπομπή και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την δύναμη που έχει στην ψυχή της.

«Βγάζω τη μάσκα για να φάω και να κάνω μπάνιο. Την φοράω όλη την μέρα και για τον ύπνο. Στον ύπνο φοράω μόνο την υφασμάτινη, για να μπορώ να κοιμάμαι. Έχω ουλές στο πρόσωπο, στον λαιμό μου και στα χέρια. Στο μάτι μου κάνω ειδική περιποίηση γιατί κινδύνεψε. Οι συνήθειες μου έχουν αλλάξει στο 100%, έχουν προσαρμοστεί στα τραύματά μου» τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου, που αποκάλυψε και για ποιο λόγο δημοσίευσε την φωτογραφία στο Instagram με το καμένο της πρόσωπο.

Δείτε τα χέρια της με τα σημάδια και τα κατεστραμμένα ρούχα

«Πόση αρρώστια να αντέξει ο κόσμος...» - Οργισμένη η Ιωάννα Παλιοσπύρου

Λίγο καιρό μετά την απόφαση του δικαστηρίου για την Έφη Κακαράντζουλα και την επίθεση με βιτριόλι, η Ιωάννα Παλιοσπύρου έζησε μία πολύ άσχημη εμπειρία, όταν ένας άγνωστος χρησιμοποιώντας το όνομα της δράστιδας την έκανε follow στο Instagram από έναν ψεύτικο λογαριασμό.

«Είναι ακόμη επικίνδυνη» είχε δηλώσει η Ιωάννα Παλιοσπύρου λίγες ημέρες μετά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος της Εφης Κακαράντζουλα με 15 χρόνια κάθειρξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Από ότι φαίνεται ωστόσο, το «φάντασμα» της ίδιας συνεχίζει να τη στοιχειώνει ενώ προσπαθεί να χτίσει τη νέα ζωή της, εμφανιζόμενη και στην εβδομάδα μόδας προ ημερών.

Οπως φαίνεται από ανάρτηση που έκανε λοιπόν η Ιωάννα, ένας λογαριασμός στο Instagram με το όνομα της δράστριας της επίθεσης εις βάρος της την έκανε... follow στο Instagram.

«Πόση αρρώστια να αντέξει τούτος ο κόσμος», γράφει η Ιωάννα στη πρώτη της ανάρτηση και παραθέτει στη συνέχεια παραθέτει το μήνυμα: «Αν είσαι κάποιος ανόητος που έκανε αυτό το fake προφίλ είσαι άρρωστος. Αν είσαι η ίδια, δεν υπάρχει τίποτα να ακολουθήσεις εδώ. Γύρνα στο σκοτάδι σου. Μπλοκ».

Η οργισμένη ανάρτηση της Ιωάννας Παλιοσπύρου

Ιωάννα Παλιοσπύρου Έφη Κακαράντζουλα