Μαυροφορεμένος στον αέρα του Όλα Γκουντ ο Δημήτρης Σταρόβας μετά το θάνατο της μαμάς του

Τα πρώτα του λόγια στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Μαυροφορεμένος στον αέρα του Όλα Γκουντ ο Δημήτρης Σταρόβας μετά το θάνατο της μαμάς του

Ο Δημήτρης Σταρόβας επέστρεψε και πάλι στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» του ΣΚΑΪ καθώς πριν από μια εβδομάδα έχασε την μητέρα του. Μάλιστα, ο γνωστός μουσικός και τραγουδιστής θέλησε να ευχαριστήσει τους πάντες για την αγάπη και τη στήριξή τους.

«Το ζήσαμε κι αυτό, έτσι είναι η ζωή! Η ζωή συνεχίζεται και πρέπει να συνεχίζεται. Να ευχαριστήσω και εσάς, αλλά και όλο τον κόσμο για τη συμπαράσταση. Θέλω να ευχαριστήσω την κυρία Ελένη, την κυρία που πρόσεχε τη μητέρα μου και που στα χέρια της έφυγε.

Όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Γεννηματάς στη Θεσσαλονίκη που έκαναν ότι ήταν δυνατόν. Και θέλω να ευχαριστήσω και τη Βούλα Πατουλίδου που με βοήθησε πολύ. Ήταν αρκετά χρόνια ταλαιπωρίας, ήταν αναμενόμενο… Προετοιμάζεσαι κάπως.

Μετά από αυτή την ιστορία δεν μπορώ να διανοηθώ πώς αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος το ξαφνικό, το αναπάντεχο. Ξέρω ότι το κενό που άφησε η μανούλα είναι δυσαναπλήρωτο, ξέρω ότι μέσα σου πονάς, ξέρω ότι δεν είναι εύκολο να παρίστασαι εδώ μαζί μας.»

«Με πήρε 3 τα ξημερώματα η πρώην γυναίκα μου όταν διάβασε ότι "έφυγα"»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Χαμογέλα και Πάλι έκανε το πρωί της Κυριακής (17/10) ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα διάφορα δημοσιεύματα που έχουν γραφτεί ανά καιρούς για εκείνον.

Μάλιστα, περιέγραψε ένα δημοσίευμα που έφερε μεγάλη αναστάτωση στην πρώην σύζυγό του, καθώς από τον τίτλο πίστεψε πως πέθανε.

Παράλληλα αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να έχει δεχθεί πρόταση με υπέρογκο ποσό από τον Ατζούν Ιλιτζαλί για το Top Chef.

«Κάποιες φορές κάποιοι ξεπερνούν τα όρια. Δε μπορεί να γράφεις "Δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ο Δημήτρης Σταρόβας" για να πάρεις το click, και μέσα αναφέρει ότι έληξε μια συνεργασία. Με πήρε η πρώην γυναίκα μου στις 3 τα ξημερώματα.

Δεν μου έγινε πρόταση για το Ελλάδα έχεις ταλέντο. Περίμενα μέχρι τελευταία στιγμή για το τι θα γίνει με το YFSF. Όταν πέρασε ο καιρός άρχισα να παίρνω τηλέφωνο και μου έλεγαν ότι εννοείται. Αλλά τελικά δεν εννοείται τίποτα. Δεν ενδιαφέρεται η άλλη πλευρά, δεν ενδιαφέρομαι και εγώ άλλο τόσο», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Σταρόβας.