Βανδή - Ντέμης βρέθηκαν μαζί στην Θεσσαλονίκη και η Δέσποινα του αφιέρωσε τραγούδι

Και δεν το πήρε και χαμπάρι κανείς...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βανδή - Ντέμης βρέθηκαν μαζί στην Θεσσαλονίκη και η Δέσποινα του αφιέρωσε τραγούδι

Μπορεί η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαϊδης να χώρισαν, ωστόσο, ένα τόσο μεγάλο κεφάλαιο αργεί να κλείσει. Μπορεί να διατηρούν πολύ καλές σχέσεις λόγω των παιδιών τους, όμως η τραγουδίστρια δεν διστάζει να του αφιερώσει τραγούδια... χωρισμού.

Τι και αν λοιπόν η ίδια έχει βρει νέο έρωτα στα μάτια του Βασίλη Μπισμπίκη με τον οποίο πρόσφατα πήγαν και ταξίδι στην Ρώμη, πρόσφατα αφιέρωσε το κομμάτι "2 τσιγάρα διαδρομή" στον πρώην σύζυγό της.

Το τραγούδι που αφιέρωσε η Βανδή στον Ντέμη

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Παρασκευής (19/11) η Δέσποινα Βανδή βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να παρακολουθήσει το πρόγραμμα της Άννας Βίσση στο κέντρο όπου εμφανίζεται. Την ίδια ημέρα στην πόλη ήταν και ο Ντέμης, με τον οποίο και έμειναν στο ίδιο ξενοδοχείο αλλά σε ξεχωριστά δωμάτια.

Κατά τη διάρκεια της κοινής τους εμφάνισης στην πίστα λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή θέλησε να κάνει μια αφιέρωση χωρίς βέβαια να αποκαλύπτει το όνομα. Αν και το τραγούδι ξεκάθαρα μιλούσε για χωρισμό.

«Εγώ εδώ, εσύ εκεί… ένα τσιγάρο διαδρομή. Βγάλε ένα πακέτο απ’ την καρδιά μου άναψε τσιγάρο από την φωτιά μου, τι κοιτάζεις μάτια μου θλιμμένα, όλα ξανά αρχίζουνε με εμένα, τι κοιτάζεις μάτια μου θλιμμένα, όλα ξανά αρχίζουνε με εμένα», τραγούδησε...

Φεύγει στο εξωτερικό η κόρη της Δέσποινας Βανδή - Η μετακόμιση και ο ρόλος του Βασίλη Μπισμπίκη

Μπορεί τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα να τους θέλουν να είναι στα χωρίσματα, ωστόσο, ρεπορτάζ του Down Town, έρχεται να τα διαψεύσει. Όπως αναφέρει, η Δέσποινα Βανδή πήρε την απόφαση να μετακομίσει από το σπίτι της στην Βούλα - δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του - αφού η κόρη της, Μελίνα θα φύγει για το Λονδίνο με σκοπό να σπουδάσει.

Συγκεκριμένα, η 17χρονη θα μετακομίσει από τη νέα σεζόν στο Λονδίνο για να φοιτήσει σε ένα από τα καλύτερα πανεπιστήμια της πόλης. Έτσι, με τη σειρά της και η τραγουδίστρια, σύμφωνα με το εν λόγω ρεπορτάζ, σκοπεύει να εγκαταλείψει το πολυτελές σπίτι που κατοικεί τον προσεχή Ιούνιο, μετακομίζοντας μαζί με τον γιο της Γιώργο σε άλλη κατοικία πιο μικρή στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στο σπίτι του Βασίλη Μπισμπίκη.

Η Δέσποινα Βανδή έχει ανακαλύψει τους τελευταίους μήνες τις ομορφιές του κέντρου το οποίο χάρη στον σύντροφό της το έχει ερωτευτεί και αυτό, ξεχνώντας για λίγο τις ομορφιές των Νοτίων Προαστίων. Ο έρωτας την έχει ανανεώσει πλήρως και την έχει οδηγήσει σε νέους «δρόμους» πιο εναλλακτικούς και πιο λιτούς.

Η Δέσποινα πλέον απολαμβάνει τη νέα της ζωή και από τον Ιούνιο και μετά τα χιλιόμετρα που τη χωρίζουν από τον Βασίλη της, θα μειωθούν και θα τους είναι πιο εύκολο να βρίσκονται ανά πάσα ώρα και στιγμή το θελήσουν.

Πηγή: Εγώ