Συγκινεί με την αποκάλυψη που έκανε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν πρόλαβα να δείξω την αγάπη μου στον πατέρα μου»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκινεί με την αποκάλυψη που έκανε ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν πρόλαβα να δείξω την αγάπη μου στον πατέρα μου»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε για τα παιδικά του χρόνια, το πως ήταν οι γονείς του αλλά και για την αγαπημένη του σύζυγο, Έφη Μουρίκη.

Να τονίσουμε πως από την εκπομπή απουσιάζει η Κατερίνα Καραβάτου η οποία αποκάλυψε πως διαγνώστηκε θετική με κορωνοϊό μαζί με τα παιδιά της.

Οι δηλώσεις του Βλαδίμηρου Κυριακίδη

«Οι γονείς μου δεν είχαν μορφωτικό επίπεδο. Όταν άκουσαν πως θέλω να γίνω ηθοποιός, μου είπαν να το κάνω σαν χόμπι. Δεν πρόλαβα να δείξω την αγάπη μου στον πατέρα μου, γιατί είχαμε κόντρες. Για το θέατρο «Ριάλτο», ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δήλωσε:

«Η εμπλοκή μου στο θέατρο Ριάλτο είναι από τις πιο σημαντικές κινήσεις που έχω κάνει. Έδωσα δύο σπίτια που είχα για να πληρωθούν οι άνθρωποι και οι συνεργάτες που ασχολήθηκαν με το όραμά μου».

Και συνέχισε λέγοντας για την σύζυγό του «Είμαστε μαζί 33 χρονιά. Μπορείτε να με φωνάζετε Χριστό. Το μυστικό σε μια μακροχρόνια σχέση είναι ο χρόνος και ο κόπος που καταβάλει ο ένας για τον άλλο. Δεν πρέπει ποτέ να νιώσεις τον άλλο δεδομένο. Θέλει δουλειά στην εξωτερική εμφάνιση και στην εσωτερική καλλιέργεια».

«Ήθελα να φύγω από τη χώρα» - Η απίστευτη εξομολόγηση του Βλαδίμηρου Κυριακίδη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη έκανε το πρωί της Τρίτης (16/11) ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του και στις σκέψεις που έκανε κάποια στιγμή για να φύγει από τη χώρα.

Ο αγαπημένος ηθοποιός την ίδια στιγμή αναφέρθηκε και στις καταγγελίες που υπάρχουν στον χώρο του θεάτρου, ένα θέμα που ανά καιρούς έχει σχολιάσει αρκετές φορές.

«Στις δυο καραντίνες μελέτησα και βρήκα χρόνο για μένα, για να γεμίσω τις μπαταρίες μου. Με τη σύζυγο μου κατά τη διάρκεια του lockdown βρήκαμε χρόνο να έρθουμε πιο κοντά. Συζητούσαμε πιο πολύ, ξαναγνωριστήκαμε μετρά από τόσα χρονιά και νομίζω ότι ερωτευτήκαμε ξανά. Για μας ως ζευγάρι είναι πάρα πολύ καλό να συνεργαζόμαστε και στη δουλειά, αλώστε πάντα συνεργαζόμασταν.

Εγώ διασκεδάζω πάρα πολύ με τη «Μουρμούρα» και χαίρομαι πάρα πολύ να γυρίζω αυτές τις απίστευτες ιστορίες.

Μου είχε γίνει πρόταση να πάρω μέρος σε talent show, αλλά δεν είναι το αντικείμενο μου. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να παρουσιάσω κάτι εκτός από εάν τηλεπαιχνίδι γνώσεων και μόνο. Αυτό θα το ήθελα, όλα τα αλλά δεν με εκφράζουν», ανέφερε το τι άλλο θα επιθυμούσε να κάνει στην τηλεόραση.

Κάποια στιγμή ήθελα να φύγω από αυτή τη χωρά γιατί με είχε πικράνει. Ο πολιτισμός δεν λέει τίποτα εδώ και πολλά χρονιά για αυτή τη χωρά, δεν μας βοηθάει κάνεις. Αυτό με ενοχλεί αφάνταστα.

Εμένα δεν μου έχει συμβεί κάποιο δυσάρεστο περιστατικό στο χώρο. Ασχολούμουν πάντα με τη δουλειά μου. Στις πρόβες υπάρχει ένταση αλλά αυτό λύνεται, λες συγγνώμη και συνεχίζεις. Έχω παραμείνει σε τοξική ή προβληματική συνεργασία, αλλά δεν ήταν τέτοιου μεγέθους», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.