Σκαρτσολιάς - Δικαιούλια: Η άκρως τρυφερή ανάρτηση στα social media

«Γιορτάζω την ονομαστική μου εορτή στο σπίτι φέτος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σκαρτσολιάς - Δικαιούλια: Η άκρως τρυφερή ανάρτηση στα social media

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς και η Βιργινία Δικαιούλια πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς τον τελευταίο ενάμισι χρόνο είναι μαζί και ζουν τον απόλυτο έρωτα. Μάλιστα, μέχρι στιγμής και οι δυο έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπορεί να θέλουν να προστατεύουν την προσωπική τους ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας ωστόσο η Βιργινία Δικαιούλια την οποία γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στο Survivor, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Όπως θα δείτε παρακάτω, η ίδια ποζάρει παρακάτω με τον αγαπημένο της στο σαλόνι του σπιτιού της. Μάλιστα, στην λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά: «Γιορτάζω την ονομαστική μου εορτή στο σπίτι φέτος».

Η ανάρτηση της Βιργινίας Δικαιούλια

Σκαρτσολιάς - Δικαιούλια

«Έχω καιρό να αισθανθώ...» - Μιλά πρώτη φορά για την σχέση της με τον Πάρι Σκαρτσολιά

Για την σχέση της με τον ηθοποιό, Πάρι Σκαρτσολιά μίλησε για πρώτη φορά στην κάμερα του Happy Day η Βιργινία Δικαιούλια, η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Έχω κάνει κάποια δοκιμαστικά για αθλητική εκπομπή. Γενικά, θα ήθελα να είμαι στην τηλεόραση. Δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση για το All Star Survivor, ωστόσο, επειδή αυτή τη στιγμή κάνω και άλλα πράγματα, δεν ξέρω και αν θα ήμουν θετική. Μετά το Survivor πήρα απότομα βάρος, 7-8 κιλά, και δεν μπορούσα να τα χάσω».

Είμαι πολύ ήρεμη και έχω καιρό να αισθανθώ αυτή την ηρεμία. Την προσωπική μου ζωή ήθελα να την κρατάω μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και αυτό γιατί θεωρώ ότι είναι κάτι που αφορά τη Βιργινία και τους ανθρώπους που αφορά η προσωπική ζωή της Βιργινίας. Υπάρχουν πολλές σχέσεις που έχουν χαλάσει επειδή βγήκαν προς τα έξω».