«Μπορεί να μας τα ξαναφτιάξει;» - Το επικό "καρφί" της Κατερίνας Καινούργιου για τον χωρισμό της

Εντελώς ακομπλεξάριστη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Μπορεί να μας τα ξαναφτιάξει;» - Το επικό

Η Πηγή Δεβετζή βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (22/11) καλεσμένη στην εκπομπή Super Κατερίνα και με αφορμή μία ατάκα της, η Κατερίνα Καινούργιου πέταξε άλλη μία σπόντα για τον πολυσυζητημένο χωρισμό της με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Τον τελευταίο καιρό, η παρουσιάστρια μας έχει συνηθίσει σε αντίστοιχες σπόντες. Μάλιστα με μία τέτοια άνοιξε και τη σημερινή της εκπομπή μιλώντας για τον στολισμό του πλατό.

Η επική ατάκα της Κατερίνας Καινούργιου για τον χωρισμό της

«Ο Νίκος είναι ο συνδετικός κρίκος. Αν έχετε θέματα, πάρτε τον Νίκο τηλέφωνο να σας τα φτιάξει, πραγματικά...», της είπε η Πηγή Δεβετζή και έτσι, η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε: «Μπορεί να μας τα ξαναφτιάξει γενικότερα; Νίκοοο...».

Σε ξενοδοχείο της Βουλιαγμένης με παρέα ο Φίλιππος Τσαγκρίδης

Μπορεί να μην είναι και πολύ ενεργός χρήστης των social media αλλά τα ωραία τα μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους! Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης μετά το ταξίδι που έκανε στην Κοπεγχάγη λίγο καιρό αφότου χώρισε με την επί κοντά 3 χρόνια σύντροφό του, Κατερίνα Καινούργιου, (δείτε εδώ φωτογραφίες), μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους... λαχταριστά στιγμιότυπα από το βράδυ της Κυριακής του (21/11).

Ο εφοπλιστής αφού πέρασε λίγες όμορφες στιγμές με φίλους τους - ανάμεσα στους οποίος βρέθηκε και ο Μύρωνας Στρατής - σε γνωστό ξενοδοχείο της Αθήνας, συνέχισε την βραδιά του στο μπαρ - εστιατόριο γνωστό του φίλου όπου απόλαυσε υπέροχα φαγητά, τα οποία φωτογράφησε και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ανοίγοντας την όρεξη στους διαδικτυακούς του φίλους.

Φίλιππος Τσαγκρίδης  έξοδος

Φίλιππος Τσαγκρίδης

Φίλιππος Τσαγκρίδης instagram

Φίλιππος Τσαγκρίδης Κατερίνα Καινούργιου

Φίλιππος Τσαγκρίδης Κατερίνα Καινούργιου χωρισμός

Φίλιππος Τσαγκρίδης Κατερίνα Καινούργιου σχέση

Φίλιππος Τσαγκρίδης Κατερίνα Καινούργιου γάμος

Φίλιππος Τσαγκρίδης  επιχειρηματίας

Φίλιππος Τσαγκρίδης χωρισμός

Να σημειωθεί πως η Κατερίνα Καινούργιου τις ίδιες ακριβώς ώρες βρισκόταν κι εκείνη σε γνωστό μπαρ της Αθήνας ενώ μετά δείπνησε σπίτι της με delivery όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram...

Κατερίνα Καινούργιου χωρισμός

Κατερίνα Καινούργιου

Όταν η Κατερίνα στην πρεμιέρα της εκπομπής της αγκάλιαζε την ανθοδέσμη που της έστειλε ο αγαπημένος και εξομολογείτο τον έρωτά της για εκείνον, κανείς δεν φανταζόταν ότι η σχέση τους θα αντιμετώπιζε προβλήματα. Τίποτα, όμως, δεν έχει τελειώσει. Εξάλλου, όλοι οι παθιασμένοι έρωτες περνούν περιόδους επαναπροσδιορισμού. Οι επόμενες ημέρες θα είναι κρίσιμες για την εξέλιξη της σχέσης τους. Το σίγουρο είναι ότι η αγαπημένη «Κατ Κεν» είναι μια γυναίκα δυναμική, που δεν βάζει νερό στο κρασί της και δεν συμβιβάζεται με μετριότητες στην προσωπική της ζωή.