Ελένη Μενεγάκη: «Τα έχασα όταν έμαθα πως περιμένει το τρίτο του παιδί ο Καρβέλας»

Όλα όσα ανέφερε στον αέρα της εκπομπής

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: «Τα έχασα όταν έμαθα πως περιμένει το τρίτο του παιδί ο Καρβέλας»

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση πως ο Νίκος Καρβέλας πρόκειται να γίνει πατέρας για τρίτη φορά στα 70 του χρόνια καθώς η αγαπημένη του βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Η συγκεκριμένη είδηση δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί μέσα από την εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη όπου προβάλλεται στην συχνότητα του MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή παρουσιάστρια σχολίασε όλες τις εξελίξεις και τα νέα της showbiz που προηγήθηκαν μέσα στο Σαββατοκύριακο δηλώνοντας ξαφνιασμένη με την είδηση της εγκυμοσύνης.

Οι δηλώσεις της Ελένης Μενεγάκη

«Δεν έχουν περάσει ούτε τρεις εβδομάδες που είδαμε την Αννίτα Πάνια και την Άννα Βίσση μαζί να μιλούν τηλεοπτικά για πάρα πολλά θέματα. Μέσα σε αυτά και για τον “πρώην” τους, Νίκο Καρβέλα.

Σκάει το δημοσίευμα τώρα ότι ο Καρβέλας περιμένει το τρίτο του παιδί. Με το καλό να πω! Πραγματικά δεν το ήξερα, εγώ τουλάχιστον ξαφνιάστηκα -ευχάριστα πάντα- αλλά τα’ χασα, δεν ήξερα αν κανείς σας το γνώριζε».

"Τα έχασε" με τον στολισμό της εκπομπής της - Δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες

Το μεσημέρι της Δευτέρας 22/11 η Ελένη Μενεγάκη είπε την πρώτη «Καλησπέρα» στους αγαπημένους της τηλεθεατές μέσα από την συχνότητα του MEGA. Από τα πρώτα κιόλας λεπτά το πλατό της εκπομπής ήταν άκρως εντυπωσιακό καθώς στόλισαν με αποτέλεσμα να μπουν επίσης στο Χριστουγεννιάτικο κλίμα.

Τα χρώματα που κυριαρχούν είναι το χρυσό αλλά και οι κόκκινες μπάλες ενώ από την άλλη η γνωστή παρουσιάστρια δεν σταμάτησε να βγάζει φωτογραφίες το πλατό μιας και φάνηκε τέρμα ενθουσιασμένη.

Μάλιστα, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε χαρακτηριστικά: «Εμείς στολίσαμε, εσείς; Σιγά που δεν θα στολίζαμε… αυτές τις στιγμές περιμέναμε για να νιώσουμε πιο ζεστασιά, πιο χαρά…». Μάλιστα, άλλη μια εκπομπή στην έναρξή της έδειξε τον στολισμό στο πλατό.

Το επικό στιγμιότυπο της Ελένης Μενεγάκη στην εκπομπή