Ελένη Μενεγάκη: "Τσούγκρισε" τα κεφάλια του Ουγγαρέζου και της Χρυσικοπούλου - «Μας έχεις πλακώσει στο ξύλο»

Επικό γέλιο στην εκπομπή!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη:

Η Ελένη Μενεγάκη όσα χρόνια είναι στην τηλεόραση έχει χαρίσει άπλετο γέλιο τόσο στους συνεργάτες της όσο και στους τηελεθεατές. Αυτό έγινε για άλλη μια φορά μέσα από την εκπομπή της «Ελένη» όπου προβάλλεται καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA.

Πιο συγκεκριμένα, όπως είναι γνωστό όταν γελάει πολύ συνηθίζει να σπρώχνει τους συνεργάτες της. Αυτή τη φορά έσπρωξε τόσο πολύ τον Δημήτρη Ουγγαρέζο που το κεφάλι του "τσούγκρισε" με αυτό της Ελιάνας Χρυσικοπούλου που καθόταν δίπλα του.

Μόλις συνειδητοποίησαν τι συνέβη δεν άργησαν να έρθουν και τα πρώτα ξεκαρδιστικά γέλια μιας και η στιγμή στον αέρα της εκπομπής ήταν άκρως αστεία. Δείτε επίσης εδώ πως στόλισαν το πλατό της εκπομπής.

Το περιστατικό στο αέρα της εκπομπής του MEGA με την Ελένη Μενεγάκη

Άφωνη η Ελένη Μενεγάκη στον αέρα της εκπομπής - «Κυκλοφορείς γυμνός; Σε ποιον δρόμο;»

Στην σημερινή εκπομπή «Ελένη» όπου προβάλλεται κάθε μεσημέρι μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποκάλυψε σε μια κουβέντα περί «γυμνού» ύπνου τη μεγάλη του ντροπή. (Δείτε επίσης εδώ γιατί η οικογένεια του Δημήτρη Ουγγαρέζου είχε απευθυνθεί στο Φως στο Τούνελ)

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και ο Σάββας Πούμπουρας ο οποίος σύμφωνα με μια έρευνα δήλωσε το τι κερδίζουν αυτοί που κοιμούνται γυμνοί. Έτσι, η Ελένη Μενεγάκη αναρωτήθηκε χαρακτηριστικά: «Αν κοιμάσαι συνέχεια γυμνός, μπορεί ο άνθρωπός σου να μην κοιμάται να έχει το μυαλό του σε άλλα πράγματα».

Και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είπε ότι δεν μπορεί να κοιμηθεί γυμνός… «΄Νιώθω ανασφάλεια και στον ύπνο και στον ξύπνιο όταν είμαι γυμνός». Και τότε η Ελένη τα έχασε και πήγε κοντά του «Στον ξύπνιο κυκλοφορείς γυμνός; Σε ποιον δρόμο;»