Πρώην σύντροφος του Ντίεγκο Μαραντόνα τον καταγγέλει για βιασμό 1 χρόνο μετά τον θάνατό του

«Μου έκλεισε το στόμα μου για να μην ουρλιάξω, για να μην πω τίποτα και με....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πρώην σύντροφος του Ντίεγκο Μαραντόνα τον καταγγέλει για βιασμό 1 χρόνο μετά τον θάνατό του

Έναν χρόνο μετά το θάνατο του, που φημολογείται πως ήταν αρκετά αργός, η πρώην σύντροφός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Μέιβις Αλβάρες, καταγγέλει πως έπεσε θύμα βιασμού όταν εκείνη ήταν μόλις 17 ετών.

Η ίδια προχώρησε στην εν λόγω αποκάλυψη μέσα από μια συνέντευξη που έδωσε η ίδια στην αργεντίνικη Infobae υποστηρίζοντας ότι συνέβη το 2001 στην Κούβα και μάλιστα χαρακτήρισε τη συγκεκριμένη μέρα ώς τη χειρότερη της ζωής της.

Η καταγγελία βιασμού για τον Μαραντόνα

«Ο Μαραντόνα μού έκλεισε το στόμα μου για να μην ουρλιάξω, για να μην πω τίποτα και με κακοποίησε. Η μητέρα μου ήρθε να με δει εκείνη τη μέρα στο σπίτι όπου ήμασταν στην Αβάνα. Ο Ντιέγκο δεν ήθελε να της ανοίξει την πόρτα του δωματίου. Η μαμά μου χτύπησε, αλλά εκείνος δεν της άνοιξε. Με βίασε. Αυτό και έγινε.

Ο Ντιέγκο ήθελε να έχω μεγαλύτερο στήθος. Δεν του άρεσε το μικρό στήθος. Ήθελε να έχω μεγαλύτερο στήθος».

Πιθανότατα νεκροί οι υπάλληλοι που φωτογραφήθηκαν με την σορό του

Το παγκόσμιο σοκ από την απώλεια του Ντιέγκο Μαραντόνα φαίνεται πως μονοπωλεί ακόμη το ενδιαφέρον σε όλο τον πλανήτη. Σε αυτήν, την τόσο τραγική εξέλιξη, μια ακόμη ανεπιβεβαίωτη είδηση έρχεται να κλονίσει την επικαιρότητα, καθώς τρείς άνθρωποι φαίνεται πως δολοφονήθηκαν από φανατικούς οπαδούς του Αργεντίνου Σταρ των γηπέδων.

Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, τρεις υπάλληλοι του γραφείου τελετών που ανέλαβε την κηδεία του «Ντιεγκίτο» επέλεξαν να φωτογραφηθούν μπροστά στη σωρό του. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών ποστάρισε την εικόνα στον προσωπικό του λογαριασμό στα social media.

Η πράξη αυτή πυροδότησε ένα απίστευτο μένος για τους «Ultras», τους φανατικούς οπαδούς, οι οποίοι φέρονται πως βρήκαν και τιμώρησαν με βία τα συγκεκριμένα άτομα. Προς το παρόν, η συγκεκριμένη πράξη δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από τις Αρχές της Αργεντινής, αλλά είναι είδηση που έχει μεταδοθεί από τα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά δίκτυα. Δείτε εδώ το σπαρακτικό αντίο της κόρης του Μαραντόνα!

Πηγή: newsauto.gr