Τρύφωνας Σαμαράς: «Δεν πιστεύω ότι η Γωγώ αδυνάτισε τόσο πολύ»

Οι δηλώσεις του για τους φετινούς συμμετέχοντες του J2US

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Τρύφωνας Σαμαράς: «Δεν πιστεύω ότι η Γωγώ αδυνάτισε τόσο πολύ»

Στην κάμερα Super Κατερίνα μίλησε το πρωί της Δευτέρας (22/11) ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής σχολίασε τόσο τους φετινούς συμμετέχοντες του J2US όσο και την αλλαγή στην εμφάνιση της Γωγώς Τσαμπά μετά την απώλεια 22 κιλών.

Το σχόλιο του Σαμαρά για την Τσαμπά

«Η Γωγώ Τσαμπά με τη Χαρά Βέρρα ταιριάζουν πολύ. Ο Γιώργος Βελισσάρης έλειπε. Δεν πιστεύω ότι η Γωγώ αδυνάτισε τόσο πολύ… Γωγώ μου μπράβο, κουκλίτσα σε βλέπω.

Αυτή που μου αρέσει περισσότερο είναι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Νομίζω μαζί με την Κατερίνα Λιόλιου είναι οι απόλυτες του J2US. Είναι αυτές που μου αρέσουν περισσότερο, το ζούνε και το νιώθουνε.

Λάουρα, μπράβο το΄χεις. Έχει δηλαδή τσαγανό και τη βλέπω να το ζει. Μου αρέσει η αλλαγή που έκανε με το μαύρο μαλλί».

"Έχει δηλώσει ότι δε θέλει να περάσω ούτε..." - Ασύλληπτη σπόντα για τον Κοκλώνη

Στην κάμερα του Πρωινού και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε το πρωί της Τετάρτης (17/11) ο Τρύφωνας Σαμαράς. Ο γνωστός κομμωτής μάλιστα δεν δίστασε να πετάξει και το καρφί του για τον Νίκο Κοκλώνη.

"Θα το σκεφτόμουν να πάω στο survivor αν δεν είχα το style me up. Ο κύριος Κοκλώνης έχει δηλώσει ότι δε θέλει να περάσω ούτε από έξω από το J2US" τόνισε ο Τρύφωνας, ενώ μίλησε ανοιχτά και για την κόντρα του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.