«Το θέμα θα το λύσουμε στα δικαστήρια» - Έξαλλη η Σάντρα Βουτσά με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της

«Τις αδελφές μου δεν τις έχω μπλέξει σε αυτήν την ιστορία»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Το θέμα θα το λύσουμε στα δικαστήρια» - Έξαλλη η Σάντρα Βουτσά με τη δεύτερη σύζυγο του πατέρα της

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (23/11) η Σάντρα Βουτσά, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη διαμάχη που έχει δημιουργηθεί με τη δεύτερη σύζυγο του Κώστα Βουτσά, για την περιουσία του αγαπημένου ηθοποιού.

Οι δηλώσεις της Σάντρας Βουτσά

«Ζω με τον σύντροφό μου και πάρα πολλά ζώα. Ταΐζω μέχρι και αλεπού. Ταΐζω καρακάξες, μέχρι και μέλισσες. Είμαστε μαζί 10 χρόνια. Από την αρχή καταλάβαμε και οι δύο ότι θα είμαστε μαζί. Ο γάμος δεν είναι και κάτι που το είχα στο μυαλό μου.

Μου λείπει πάρα πολύ ο πατέρας μου και δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Σκέφτομαι ακόμα να τον πάρω τηλέφωνο. Δεν τον έχω δει καθόλου στον ύπνο μου και μου φαίνεται περίεργο.

Όταν πεθαίνει η μάνα σου είναι κάτι άλλο, είναι ένα συναίσθημα που δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Δεν ξέρω αν είναι αυτό που λένε ότι κόβεται πραγματικά ο ομφάλιος λώρος.

Θα προχωρήσουμε νομικά με τον δικηγόρο μου για το θέμα της δεύτερης συζύγου του πατέρα μου. Τις αδελφές μου δεν τις έχω μπλέξει σε αυτήν την ιστορία. Ακόμα και να θέλουν να πάρουν το μέρος μου. Εγώ το θέμα το έχω με τη συγκεκριμένη κυρία και θα το λύσουμε στα δικαστήρια», είπε χαρακτηριστικά η Σάντρα Βουτσά.

Η πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξη της Σάντρας Βουτσά με την Αλίκη Κατσαβού

Το απόγευμα της Τετάρτης 20/10, στο πλατό της εκπομπής «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, βρέθηκαν καλεσμένες η Αλίκη Κατσαβού και η Σάντρα Βουτσά στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη. Μέσα σε όλα αναφέρθηκαν με αγάπη στον αείμνηστο ηθοποιό Κώστα Βουτσά.

Από την άλλη η Σάντρα Βουτσά τόνισε πως «με την Αλίκη γνωριστήκαμε περίπου πριν από 8 χρόνια όταν πρωτογνωρίστηκαν με τον πατέρα μου. Επειδή εγώ είχα αρχίσει αρκετά χρόνια πριν να κάνω παρέα με τον πατέρα μου, βγαίναμε μαζί σαν παρέα και αυτό εξελίχθηκε οπότε συνεχίσαμε να κάνουμε παρέα».

Όσον αφορά στη γέννηση του μικρού Φοίβου, του γιου του αείμνηστου ηθοποιού και της Αλίκης Κατσαβού, η Σάντρα Βουτσά δήλωσε πως «ήταν δικό τους θέμα.

Εγώ δεν είχα καμία δουλειά. Να έχω λόγο για ποιο πράγμα; Ήταν δυο άνθρωποι ενήλικες, που πήραν μια απόφαση. Για ποιο λόγο εγώ να έχω αντίρρηση; Να πω τι; Αυτά νομίζω ότι είναι και αστεία. Φυσικά και χάρηκα όταν γεννήθηκε».