Λευτέρης Πανταζής: Πήρε θέση και μίλησε για τη σχέση του Ξιαρχό και της Μεταξά

«Σε μία στιγμή βλακείας, είπε κάτι που μπορεί να...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Λευτέρης Πανταζής: Πήρε θέση και μίλησε για τη σχέση του Ξιαρχό και της Μεταξά

Πριν από λίγο καιρό προκλήθηκε μεγάλος σάλος με τις δηλώσεις που είχε κάνει ο Τάσος Ξιαρχό στην Μέρι καθώς της είχε χλευάσει για τα κιλά της. Αποτέλεσμα είχε αρκετοί να εναντιωθούν αλλά και να αποστασιοποιηθούν από τον γνωστό χορογράφο.

Ένα άτομο από αυτά ήταν και η Κόνι Μεταξά η οποία είχε έρθει αρκετά κοντά με τον Τάσο Ξιαρχό καθώς είχαν συνεργαστεί και παλιότερα. Έτσι, στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε δηλώσεις ο Λευτέρης Πανταζής όπου μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον σάλο που προκλήθηκε.

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Πανταζή

«Η Κόνι τον αγαπάει πάρα πολύ, έχουν συνεργαστεί πάρα πολλές φορές, τον αγαπώ και τον καταλαβαίνω και εγώ. Σε μία στιγμή βλακείας, είπε κάτι που μπορεί να μην το κατάλαβε, είπε αρχικά ο

«Τον αγαπούμε και η Κωνσταντίνα και εγώ, θα ξαναβρεθεί στον δρόμο μας και θα ξανασυνεργαστούμε πάλι», σημείωσε ο Λευτέρης Πανταζής.

Μάλιστα, η κάμερα συνάντησε και τον Τάσο Ξιαρχό ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι φανταστικός άνθρωπος, δεν μπορεί να κρατήσει κακία. Εμένα και την Κόνι μας έχει σαν παιδιά του. Θέλω, δεν θέλω κάποια στιγμή θα την δω την Κόνι μπροστά μου».

Η αφοπλιστική απάντηση του όταν τον ρώτησαν γιατί δε μιλάει για την Κόνι Μεταξά

Ο Τάσος Ξιαρχό φαίνεται πως έχει επιστρέψει πιο δυναμικά από ποτέ μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μετά από τον σάλο που ξέσπασε με τις δηλώσεις που είχε κάνει για την Μέρη, την οποία την είχε χλευάσει για τα κιλά της.

Έτσι, σε ερωτήσεις ακολούθων που δέχτηκε μέσα από το Instagram μια ερώτηση που μας "κέντρισε" το ενδιαφέρον, ήταν και εκείνη για τον λόγο που εκείνος και η Κόνι Μεταξά δεν μιλούν πλέον.

“Γιατί έτσι τα έφερε ο δρόμος και σπάσαμε. Όπως και να έχει, ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά γιατί δεν σε θέλει κάποιος στη ζωή σου. Όποτε και εγώ δεν γνωρίζω», απάντησε ο Τάσος Ξιαρχό.