Σάββατο, 02 Ιουλίου 2022 | Επικοινωνία

«Γνώριζα τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη»

Η αποκάλυψη που έγινε για πρώτη φορά

«Γνώριζα τις εξωσυζυγικές σχέσεις του Πέτρου Φιλιππίδη»
News 23.11.2021 13:33
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό έκανε το πρωί της Τρίτης (23/11) η Εύη Δρούτσα, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, ξεκαθαρίζοντας πως γνώριζε για τις εξωσυζυγικές του σχέσεις.

Πέρα από τις εξοργιστικές δηλώσεις που έκανε λοιπόν για τον Δημήτρη Λιγνάδη, η Εύη Δρούτσα έπιασε και το θέμα του Πέτρου Φιλιππίδη, ξεκαθαρίζοντας πως πλέον δε θέλει καν να τον ξέρει.

Οι δηλώσεις της Εύης Δρούτσα για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Δε θέλω να μιλήσω για τον Πέτρο Φιλιππίδη γιατί τον ήξερα πάρα πολύ καλά. Τώρα δε θέλω να τον ξέρω. Ήξερα ότι είναι σκληρός γενικώς, και στη ζωή του. Ήταν εγωπαθής.

Στην προσωπική του ζωή υπήρχαν σχέσεις αλλά δεν ξέρω μέχρι που έφταναν αυτές οι σχέσεις. Ξέρω ότι υπήρχαν σχέσεις παρόλο που έχει μια υπέροχη σύζυγο, γνωρίζω ότι υπήρχαν εξωσυζυγικές σχέσεις. Δεν έπεσα από τα σύννεφα, αν νομίζεις ότι έπεσα από τα σύννεφα, όχι. Είπα πάλι καλά που βγήκαν και μιλήσανε», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή στιχουργός.

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός»

Στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Πρωινό» παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα ο Γιάννης Μόρτζος σχετικά με το κίνημα #metoo το οποίο μετά από τις καταγγελίες που έπεσαν σαν "βόμβα" συνεχίζει να απασχολεί με τον ίδιο ρυθμό μιας και ολοένα και περισσότερα περιστατικά βγαίνουν στην φόρα.

«Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ γιατί πήρε μια τέτοια τροπή όλο το θέμα αυτό που βρέθηκε ξαφνικά το θέατρο υπόλογο. Δεν μπορώ ποτέ να δικάσω έναν άνθρωπο αν δεν ακούσω και την άλλη πλευρά.

Αλλά αν το πάρουμε μονόπλευρα το πράγμα, θα πρέπει να πούμε ότι αυτοί οι άνθρωποι είναι κακούργοι, πράγμα το οποίο δεν το δέχομαι σε καμία περίπτωση εγώ.

Εντελώς ψέματα δεν είναι, αλλά δεν μπορεί να είναι και τόσο τραγικές οι καταστάσεις. Ο βιασμός είναι μια πράξη η οποία έχει πολλές συνιστώσες. Ξεκινάει με μια απειλή, ένα μαχαίρι, ένα πιστόλι και φτάνει μέχρι την απλή ενόχληση που βεβαίως, τις περισσότερες φορές η απλή ενόχληση έχει και λίγο χιούμορ μέσα.

Το κακό φλερτ δημιουργεί μια κατάσταση άσχημη. Αλλά το πώς θα συνεχιστεί αυτό το πράγμα, τι μορφή θα πάρει, εξαρτάται και από τους δύο. Ποιος θα προκαλέσει πιο πολύ και ποιος θα υποκύψει.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης είναι ένας εξαίρετος ηθοποιός, δεν μπορούσα να φανταστώ ποτέ ότι θα είχαν γίνει αυτά τα πράγματα με τον τρόπο τον οποίο τα παρουσίασαν. Δηλαδή, ότι έφτασε στο σημείο να δέρνει δεν μπορώ να το πιστέψω. Το κλίμα την περίοδο που ήταν στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο ήταν άριστο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Μετά τον Πέτρο Φιλιππίδη στον εισαγγελέα και ο...

Ορέστης Τζιόβας για κίνημα #metoo: «Ξέρετε τι είναι να είσαι καθηγητής και να παρενοχλείς ερωτικά τους μαθητές;»

Share