Τρομάζει η εικόνα της Βασίλισσας Ελισάβετ - Χλωμή και ταλαιπωρημένη μετά τις φήμες για την υγεία της

Εμφανίστηκε στα βαφτίσια του δισέγγονού της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τρομάζει η εικόνα της Βασίλισσας Ελισάβετ - Χλωμή και ταλαιπωρημένη μετά τις φήμες για την υγεία της

Τις τελευταίες μέρες, οι φήμες που θέλουν τη Βασίλισσα Ελισάβετ να αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας φαίνεται πως είναι πολλές. Η Βρετανίδα μονάρχης ακυρώνει την μία εμφάνιση μετά την άλλη και η ανησυχία είναι πολύ μεγάλη.

Παρόλα αυτά, η Βασίλισσα Ελισάβετ αποφάσισε να εμφανιστεί στην βάφτιση του δισέγγονό της, το οποίο γεννήθηκε πριν από μερικούς μήνες.

Οι παπαράτσι κατάφεραν να απαθανατίσουν την Βασίλισσα Ελισάβετ μέσα στο αυτοκίνητο το οποίο τη μετέφερε και το μόνο σίγουρο είναι ότι η εικόνα της ήταν άκρως ανησυχητική. Η ίδια ήταν πολύ χλωμή ενώ φαινόταν ότι έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά τον τελευταίο καιρό.

Η εικόνα της Βασίλισσας Ελισάβετ

Βασίλισσα Ελισάβετ άρρωστη

Αποκαλύφθηκε το πρόβλημα υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ - Μία φωτογραφία την πρόδωσε

Εδώ και μέρες επικρατεί μεγάλη αγωνία γύρω από την κατάσταση της υγείας της Βασίλισσας Ελισάβετ. Η Βρετανίδα μονάρχης ακυρώνει την μία δημόσια εμφάνιση μετά την άλλη και ο κόσμος αναρωτιέται αν είναι πραγματικά καλά.

Ο Μπόρις Τζόνσον σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ρωτήθηκε για την Βασίλισσα Ελισάβετ και αποκάλυψε ποια είναι η κατάστασή της μετά την συνάντησή τους.

«Ξέρω ότι όλοι θα θέλουν να προσφέρουν τις καλύτερες ευχές τους στη μεγαλειότητά μας, τη βασίλισσα και ήθελα απλώς να καθησυχάσω τους πάντες, λέγοντας ότι είδα από κοντά την βασίλισσα την περασμένη εβδομάδα και είναι πολύ καλά. Δεν χρειαζόταν να το πω, αλλά ήθελα να το κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός της Αγγλίας.

Βασίλισσα Ελισάβετ υγεία

Όπως εξήγησαν γιατροί μίλησαν στην Daily Mirror, τα γαλάζια προς μωβ χέρια είναι σημάδι για πρόβλημα στο κυκλοφορικό. Το αίμα στον οργανισμό δεν κυκλοφορεί σωστά και δημιουργεί αυτά τα χρωματικά σημάδια στο δέρμα.

Την ίδια στιγμή βέβαια μπορεί να σημαίνει πως η Βασίλισσα έχει έλλειψη οξυγόνου στον οργανισμό που προέρχεται από αναπνευστικό πρόβλημα ή και από καρδιοπάθειες.