Χαρές στο Buckingham - Νέο δισέγγονο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Γέννησε η πριγκίπισσα Βεατρίκη

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές στο Buckingham - Νέο δισέγγονο για τη Βασίλισσα Ελισάβετ

Πολύ ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τη βασίλισσα Ελισάβετ και τη βασιλική οικογένεια καθώς η Πριγκίπισσα Βεατρίκη έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα υπέροχο κοριτσάκι, το βράδυ του Σαββάτου (18/9).

Η βασιλική οικογένεια ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση μέσα από μία λιτή ανακοίνωση στα social media και όλα αυτά, λίγο καιρό μετά την γέννηση της κόρης της Μέγκαν Μαρκλ και του Χάρι.

Η ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας για το νέο δισέγγονο της Βασίλισσας Ελισάβετ

«Η βασιλική υψηλότητα Πριγκίπισσα Βεατρίκη και ο κ. Edoardo Mapelli Mozzi είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την ασφαλή άφιξη της κόρης τους το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021, στις 23.42, στο Chelsea & Westminster Hospital του Λονδίνου.

Το μωρό ζυγίζει 2.812 γρ. Οι παππούδες και οι γιαγιάδες του νέου μωρού έχουν ενημερωθεί και είναι ενθουσιασμένοι με τα νέα. Η οικογένεια θα ήθελε να ευχαριστήσει όλο το προσωπικό του νοσοκομείου για την υπέροχη φροντίδα τους.

Η Βασιλική Υψηλότητα και το παιδί της πάνε καλά και το ζευγάρι ανυπομονεί να παρουσιάσει την κόρη του στον μεγάλο αδελφό της Christopher Woolf», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση της βασιλικής οικογένειας.

Τέλος τα μαύρα για την Ελισάβετ - Έβαλε κόκκινο κραγιόν και φλοράλ φόρεμα

Λίγος καιρός έχει περάσει από τη μέρα της κηδείας του Φίλιππου και φαίνεται πως η Βασίλισσα Ελισάβετ επέστρεψε ήδη στις συνήθειές της. Έτσι έβγαλε τα μαύρα και στην πρώτη της εμφάνιση, έβαλε κόκκινο κραγιόν και ένα φλοράλ φόρεμα.

Μπορεί να μην κατάφερε να γιορτάσει τα γενέθλιά της, ωστόσο ο ρόλος της δεν της επιτρέπει να θρηνήσει περισσότερες μέρες τον σύζυγό της και έτσι αναγκάστηκε να επιστρέψει δυναμικά στα καθήκοντά της.

Η περίοδος πένθους για τη βασιλική οικογένεια έληξε στις 23 Απριλίου έτσι και η Ελισάβετ άφησε τα μαύρα.

Ελισάβετ Φίλιππος