Γιάννης Καλλιανός: Εξελίξεις με την υγεία των γονιών του μετά την ανακοίνωση πως νοσηλεύονται με κορωνοϊό

«Από ότι ενημερώθηκα από τον γιατρό πριν από λίγο...»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Καλλιανός: Εξελίξεις με την υγεία των γονιών του μετά την ανακοίνωση πως νοσηλεύονται με κορωνοϊό

Ο Γιάννης Καλλιάνος μίλησε το απόγευμα της Τρίτης (23/11) στην εκπομπή Live News και αναφέρθηε στην κατάσταση της υγείας των γονιών του, οι οποίοι βρίσκονται στο νοσοκομείο με κορωνοϊό.

Την ίδια στιγμή, ο γνωστός μετεωρολόγος απάντησε στους επικριτές του για ορισμένα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε.

Οι δηλώσεις του Καλλιανού για την κατάσταση υγείας των γονιών του

«Έχω ένα ευχάριστο νέο σήμερα, οι γονείς μου πάνε πολύ καλά, απ΄ότι ενημερώθηκα από τον γιατρό πριν από λίγο. Είναι όλα καλά.

Είδα κάποια σχόλια στο διαδίκτυο και στεναχωρήθηκα σχετικά με το γιατί δεν ανέβηκα να βοηθήσω τον πατέρα μου. Αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι έχω ένα νεογέννητο μωρό στο σπίτι μου, είναι 3 μηνών, είναι ρίσκο να κολλήσεις κορωνοϊό και να κολλήσεις και το νεογέννητο παιδί σου. Ωστόσο, πήρα πολλά μηνύματα αγάπης και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο για την στήριξή του».

"Δύσκολες" στιγμές για τον Γιάννη Καλλιάνο με το νεογέννητο στο σπίτι

Ο Γιάννης Καλλιάνος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό είναι αρκετά ενεργός, καθώς ο ίδιος δημοσιεύει διάφορες φωτογραφίες από την καθημερινότητά του αλλά πάντα συνοδεύονται και από ένα κείμενο στο οποίο εκφέρει την δική του άποψη.

Ο γνωστός μετεωρολόγος αυτή τη φορά θέλησε να κάνει άλλη μια ανάρτηση στην οποία όχι μόνο δεν παραπονιέται αλλά χαίρεται μιας και μπορεί να μην πήγε διακοπές και να έμεινε στην Αθήνα αλλά είναι εμφανές ότι μετά τον ερχομό του παιδιού του, το πρόγραμμά του έχει αλλάξει κατά πολύ.

Ο Γιάννης Καλλιάνος έγραψε χαρακτριστικά: «Τη βλέπετε αυτή τη βεράντα; Βλέπετε και αυτή την κούνια από πίσω μου; Εδώ λοιπόν περνάω τις διακοπές μου φέτος. Στην Αθήνα φυσικά. Ούτε στο χωριό μου δεν κατάφερα να πάω για να ξεφύγω για λίγο από τη μεγαλούπολη, έστω για λίγες μέρες, τώρα που έχω άδεια. Επίσης δεν κοιμάμαι τα βράδια... Αλλά να σας πω την αλήθεια, δεν με απασχολεί καθόλου. Όταν ο μπέμπης μου κλαίει όλη μέρα είναι πολύ γλυκό... και διακοπές να μην κάνεις και άϋπνος να είσαι!».

Η φωτογραφία στο Facebook

Η ανάρτηση στο Facebook