«Έσπασε» τη σιωπή της η Μαρία Κουμαρά μετά την αποχώρηση από το GNTM 4 - «Έκλαψα, στεναχωρήθηκα»

Η πρώτη ανάρτηση στα social media

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έσπασε» τη σιωπή της η Μαρία Κουμαρά μετά την αποχώρηση από το GNTM 4 - «Έκλαψα, στεναχωρήθηκα»

Η Μαρία Κουμαρά ήταν η παίκτρια που αποχώρησε από το χθεσινό (23/11) επεισόδιο του GNTM 4, και λίγο μετά την αποχώρησή της αποφάσισε να "σπάει" τη σιωπή της με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H νεαρή διαγωνιζόμενη εξήγησε πως κατά τη διάρκεια της συμμετοχής της στο παιχνίδι είχε διάφορες διακυμάνσεις στην ψυχολογία της, ωστόσο την ίδια στιγμή ευχαρίστησε τους κριτές και τον coach της για την βοήθεια και τη στήριξη που της έδειξαν.

Η ανάρτηση της Μαρίας μετά την αποχώρησή της από το GNTM 4

«Σήμερα ολοκληρώθηκε το ταξίδι μου στο GNTM4 αλλά όχι αυτό στον κόσμο του modeling και της μόδας. Έκλαψα, στενοχωρηθηκα, χάρηκα και γέλασα με τη ψυχή μου. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες που έκαναν ακόμα καλύτερη αυτή την εμπειρία.

Ευχαριστώ από καρδιάς τους κριτές @genevievevv @skoulos @ismini_mini @angelosbratis και τον coach @yiorgoskaravas_official για τις συμβουλές και την στήριξη αλλα και όλους τους ανθρώπους της παραγωγής για όλα όσα έκαναν για εμάς. Και τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο που πίστεψε σε μένα και είδε την προσπάθεια και τη θέληση μου να εξελιχθώ

A new era has just begun.. Stay tuned», έγραψε το νεαρό μοντέλο στην λεζάντα της φωτογραφίας που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Κόβεται το GNTM από το STAR; - Μετά την αποχώρηση της Καγιά ήρθε το οριστικό τέλος

Σούσουρο είχε επικρατήσει στην τηλεόραση, όταν είχε γίνει γνωστό πως η Βίκυ Καγιά δεν θα είναι στο GNTM 4. Την θέση της λοιπόν πήρε η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου για την οποία προκλήθηκαν στα social media πολλές αντιδράσεις, αφού την σύγκριναν συνεχώς με το μοντέλο.

Ο νέος κύκλος λοιπόν δεν πάει τόσο καλά σε νούμερα τηλεθέασης, με αποτέλεσμα πολλοί να λένε πως οφείλεται στο γεγονός πως φέτος δεν ακούμε τις επικές ατάκες της παρουσιάστριας όπως το "Συγκλό" που έχει γίνει viral.

Χθες 23/11 χαρακτηριστικά σημείωσε 13,6% ενώ σε τέταρτα έκανε 6 - 8.7 - 8.3 - 11.1 - 13.3 - 13.3 - 10.8 - 15.8 - 16.3 - 18.3 - 13.2 - 16.5 - 19.9 - 16.5 - 15.8.

Όπως λοιπόν γράφει η Real, στο STAR επικρατεί ένα μικρό σούσουρο και λέγεται πως επειδή δεν έχει τα στοιχεία του MasterChef που επιστρέφει στην τηλεόραση, θα το βάλουν στην άκρη την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Μετά την αποχώρηση της Καγιά κόβεται το GNTM

Δηλαδή υπάρχει το ενδεχόμενο, το επόμενο Σεπτέμβριο να μην βγει στον αέρα, αλλά τον Σεπτέμβριο του 2023. Το πρόγραμμα που λέγεται πως θα το αντικαταστήσει είναι το ριάλιτι ονόματι «Asia Express» που θα προβάλλεται τρεις φορές την εβδομάδα. Το συγκεκριμένο είναι ένα κολομβιανό format που βασίζεται στο Peking Express, ένα ολλανδικό ριάλιτι που ακολουθούσε ζευγάρια καθώς έκαναν πεζοπορία προς και από το Πεκίνο.