Masterchef 6: Πότε κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι μαγειρικής του STAR

Οι αλλαγές που πρόκειται να δούμε στην νέα σεζόν

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Masterchef 6: Πότε κάνει πρεμιέρα το ριάλιτι μαγειρικής του STAR

Τα γυρίσματα του Mastechef 6 αναμένονται να ξεκινήσουν από μέρα σε μέρα και η αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα έχει ήδη ξεκινήσει, μιας και πρόκειται να επιστρέψει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες σε μερικές εβδομαδές.

Η πρεμιέρα του Masterchef 6 και οι αλλαγές

Ο διαγωνισμός μαγειρικής επιστρέφει για έκτη σεζόν και μάλιστα αναμένεται να είναι αρκετά διαφορετικός και αλλαγμένος σε σχέση με τις προηγούμενες χρονιές, κυρίως σχετικά με την πρεμιέρα. Και αυτό γιατί οι ιθύνοντες του STAR προσπαθούν να το βγάλουν στον αέρα το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

Επίσης, αλλαγές θα δούμε όσον αφορά και τα γυρίσματα, μιας και φέτος η αναζήτηση του «MasterChef» θα ξεκινήσει από Θεσσαλονίκη και πρόκειται καθ' όλη την διάρκεια να γίνονται και μερικές αποδράσεις για τους συμμετέχοντες, με μερικά δημοσιεύματα μάλιστα να θέλουν τον τελικό να γυρίζεται στο εξωτερικό!

 Masterchef 6 πότε κάνει πρεμιέρα

«Το MasterChef παλιά ήταν διαγωνισμός, τώρα δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκανε το πρωί της Τρίτης (14/9) ο Λευτέρης Λαζάρου, ο οποίος για ακόμα μία φορά «άδειασε» το MasterChef και το προϊόν στο οποίο έχει εξελιχθεί, τονίζοντας πως δεν έχει καμία σχέση με το show στο οποίο συμμετείχε εκείνος.

Ο κορυφαίος σεφ είχε μίλησε με βαριά λόγια και στο παρελθόν για το MasterChef, λέγοντας πως δεν μπορεί μετά την καριέρα που έχει κάνει να παρακολουθεί το συγκεκριμένο ριάλιτι.

«Όχι, δεν έχω δεχτεί καμία πρόταση για διαγωνισμό μαγειρικής. Μπορώ να σας πω ότι δεν έχω παρακολουθήσει, γνωρίζω γι’ αυτό που λέτε, αλλά δεν έχω χρόνο να το δω και να το παρακολουθήσω. Ένα MasterChef, έτσι όπως το κάναμε εμείς τότε, που ήταν διαγωνισμός, ίσως να το έκανα ξανά.

Τώρα, δεν ξέρω τι ακριβώς γίνεται. Θεωρώ πως δεν είναι ένας διαγωνισμός σαν αυτόν που ξεκινήσαμε εμείς και γι’ αυτό και άφησε πίσω του αυτός ο διαγωνισμός ένα μεγάλο αποτύπωμα», είπε χαρακτηριστικά.