Ηχηρές απουσίες από τα Madwalk 2021 - Πέρσι πήγαν φέτος όμως είχαν άλλες δουλειές

Και δεν το πήρε και χαμπάρι κανείς...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ηχηρές απουσίες από τα Madwalk 2021 - Πέρσι πήγαν φέτος όμως είχαν άλλες δουλειές

Με μεγάλη επιτυχία προβλήθηκαν τα Madwalk 2021 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project. Στο κόκκινο χαλί είδαμε μοναδικές εμφανίσεις, αλλά και κακοντυμένες κυρίες της ελληνικής showbiz που έκαναν τα φλας να.. σβήσουν.

Φέτος τα παρουσίασε η Δούκισσα Νομικού, η οποία εντυπωσίασε με τα looks της. Ωστόσο, υπήρξαν και μεγάλα ονόματα σαν αυτό της Δούκισσας που δεν έδωσαν το παρών στον ετήσιο θεσμό μόδας.

Αυτές οι κυρίες της showbiz δεν πάτησαν το πόδι τους στο Madwalk

Πρώτο και κύριο, αυτό της Βίκυς Καγιά που το παρουσίασε πέρσι. Η παρουσιάστρια - μοντέλο αποφάσισε να μην παρευρεθεί, χωρίς ωστόσο να ξέρει κανείς το λόγο.

Madwalk Βίκυ Καγιά
Βίκυ Καγιά - Madwalk 2020

Επίσης, ούτε και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου πήγε, καθώς όπως είδαμε από το Instagram της είχε γυρίσματα για το Style me up.

Madwalk Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Ηλιάνα Παπαγεωργίου Madwalk 2020

Ακόμη μια λαμπερή παρουσία που δεν πήγε ήταν η Χριστίνα Μπόμπα, η οποία τώρα είναι μαμά δυο παιδιών. Η σύζυγος του Σάκη Τανιμανίδη έχει υποχρεώσεις με τα μωράκια της και δεν μπόρεσε να τα αφήσει μόνα τους, καθώς ο παρουσιαστής βρίσκεται στα γυρίσματα της Φάρμας.

Χριστίνα Μπόμπα Madwalk 2020
Χριστίνα Μπόμπα Madwalk 2020

Στα φετινά Madwalk δεν έδωσε το παρών ούτε η Έλενα Χριστοπούλου, αλλά ούτε και η Δέσποινα Βανδή που τα είχε παρουσιάσει το 2016.

Τι φόρεσαν οι διάσημες στις πρόβες - Η Παπαρίζου τις έκανε όλες σκόνη

Οι πρόβες του MadWalk 2021 έδειξαν τον νικητή του χειμωνιάτικου στυλ μας. Μιλάμε για το παλτό, ένα από τα πιο δυνατά κομμάτια της φετινής σεζόν είναι τα παλτό. Σε φαρδιά κυρίως γραμμή από φίνα αλλά και ζεστά υφάσματα, μονόχρωμα ή με prints, όλα έχουν ένα ιδιαίτερο στυλ.

Από τα πιο κομψά, αυτό της Ιωάννας Τούνη σε κλασικό ασπρόμαυρο σχέδιο με pied-de-poule. Σε μάξι μήκος η ίδια το συνδύασε με τις combat μπότες που κάνουν θραύση αυτή τη σεζόν. Δίπλα της η τραγουδίστρια Έλενα Τσαγκρινού ανακαλύπτει τη γλυκιά γοητεία του εκρού. Ένας τόνος ιδιαίτερα αριστοκρατικός και φινετσάτος. Η ίδια μάλιστα ολοκληρώνει το look με φόρεμα Βurberry’s με φούστα με πιέτες.

Δείτε τα υπόλοιπα looks που ξεχωρίσαμε στο okmag.gr