«Δεν θυμάμαι τίποτα καλό από τον πατέρα μου» - Συγκινεί η Λένα Μαντά

«Δεν έχω ακούσει σ’ αγαπώ, ούτε χάδι, ούτε τίποτα από αυτά»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Δεν θυμάμαι τίποτα καλό από τον πατέρα μου» - Συγκινεί η Λένα Μαντά

Καλεσμένη στο Στούντιο 4 βρέθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/11) η Λένα Μαντά. Η γνωστή συγγραφέας μίλησε μεταξύ άλλων για το πόσο δύσκολη ήταν η σχέση της με τον πατέρα της.

Οι δηλώσεις της Μαντά για τον πατέρα της

«Εγώ είχα ελάχιστη σχέση με τον πατέρα μου. Ήταν ένας άνθρωπος πολύ αποστασιοποιημένος. Μέχρι που πέθανε, δεν κατάλαβα ποτέ αν αυτός ο άνθρωπος αγάπησε ποτέ ένα παιδί που είχε. Στην πορεία παντρεύτηκε ξανά, έχω κι έναν αδερφό. Δεν έχω ακούσει σ’ αγαπώ, ούτε χάδι, ούτε τίποτα από αυτά. Ούτε φιλί, ούτε μια καλή κουβέντα από το πατέρα μου. Οπότε ήμουν πολύ απομακρυσμένη.

Παλιά πόναγε πολύ κι αναρωτιόμουν τι έχω κάνει. Και με τον αδερφό μου ήταν δύσκολα γιατί έχουμε 12 χρόνια διαφορά. Έφυγε ο πατέρας μας κι η μητέρα μου κι επιτέλους μπορέσαμε να έχουμε μια σχέση, αν όχι αδελφική, μπορούμε να είμαστε φίλοι» κατέληξε η Λένα Μαντά, λίγο μετά το άδειασμά της στον Στέφανο Τσιτσιπά.

«Κουράστηκα να ασχολούμαι με ανθρώπους που παίρνουν ένα πληκτρολόγιο και όποιον πάρει ο χάρος»

Η Λένα Μαντά μίλησε στην κάμερα του Happy Day και την Τίνα Μεσσαροπούλου και μέσα σε όλα προχώρησε και σε ένα έντονο ξέσπασμα.

Η ίδια αναφέρθηκε τόσο στην περίοδο της καραντίνας και τα “ημερολόγια” που έγραψε όσο και για τους τοξικούς ανθρώπους.

Η Λένα Μαντά είπε χαρακτηριστικά: «Ήταν δύσκολα το 2020. Δεν θα κλείσω τα 57 φέτος, αλλά ξανά τα 56. Όλα μας έτυχαν το 2020, ο γιος μου χώρισε, κόρη μου τράκαρε. Μετακόμισα σε μικρότερο σπίτι γιατί δεν ήξερα τι να κάνω το “μεγαθήριο” και ξαφνικά άρχισαν να μαζεύονται τα παιδιά. Φοβάμαι πολύ τον κορωνοϊό. Πέρασα δύσκολα λόγω του φόβου μου για τον Γιώργο που έχει ΧΑΠ. Ο ρυθμός της ζωής μου με τον κορωνοϊό δεν ανατράπηκε ιδιαίτερα γιατί είμαι σπιτόγατα. Το σούπερ μάρκετ είναι η εβδομαδιαία μου έξοδος, φτιάχνω μαλλί και βάφομαι για να πάω», είπε αρχικά η Λένα Μαντά.

Αμέσως μετά πρόσθεσε: «Κάποια στιγμή έπεσε ένα “σεντόνι” και δεν μπορούσα να γράψω τίποτα. Τα “ημερολόγια της καραντίνας” βγήκαν αυθόρμητα. Μου έγραψαν “πήγαινε σε μια ογκολογική κλινική να δεις τι γίνεται” όταν γκρίνιαξα για κάτι. Εγώ όμως έχω κάνει τη θητεία μου στις χημειοθεραπείες. Κουράστηκα να ασχολούμαι με ανθρώπους που παίρνουν ένα πληκτρολόγιο, το κάνουν γιαταγάνι και όποιον πάρει ο χάρος. Πέρασα ένα διάστημα που ένιωθα άδεια. Χρωστάω στη μητέρα μου αυτό που έγινα» κατέληξε η Λένα Μαντά, η οποία χαρακτήρισε τον Ανδρέας Γεωργίου «αχάριστο».

Εκτός εαυτού η Λένα Μαντά