Βάσια Παναγοπούλου: «Στα δικά μου μάτια τον Άρη Σερβετάλη τον αθωώνει αυτό που είπε»

Το σχόλιό της για τον ηθοποιό μετά το σάλο που προκάλεσε με την αποχώρησή του από την παράσταση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Βάσια Παναγοπούλου: «Στα δικά μου μάτια τον Άρη Σερβετάλη τον αθωώνει αυτό που είπε»

Η Βάσια Παναγοπούλου και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μίλησαν το μεσημέρι της Τετάρτης (24/11) στο Tlive για την αποχώρηση του Άρη Σερβετάλη από παράσταση εξαιτίας της αντίθεσής του να μη συμμετάσχει στον διαχωρισμό των θεατών σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Η Βάσια Παναγοπούλου είπε χαρακτηριστικά: «Είναι πολύ δύσκολο γιατί βρεθήκαμε να έχουμε όλοι άποψη στο τι κάνει ο συνάδελφος μας. Εμένα αυτό που με στεναχωρεί ιδιαιτέρως είναι ότι διαβλέπω μία ανθρωποφαγική τάση και είμαστε όλοι έτοιμοι να ρίξουμε το ανάθεμα σε αυτό. Ήταν άποψη του να μείνει ανεμβολαστος και ήταν σεβαστή. Ακόμα πιο σεβαστό είναι όταν το λες εγκαίρως στην παραγωγή και προειδοποιείς. Αυτό είναι που στα δικά μου μάτια τον κ. Σερβετάλη τον αθωώνει, γιατί το είχε πει και είχε προειδοποιήσει.

Aπό την αρχή της πανδημίας το θέατρο έχει δοκιμαστεί περισσότερο από οποιοδήποτε άλλον εργασιακό χώρο».

Οι δηλώσεις Παναγοπούλου - Μαυρίκιου για τον Σερβετάλη

ί

«Ο Άρης Σερβετάλης έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με το θέατρο»

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε ο Δημήτρης Πιατάς, που έδωσε το παρόν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κουρέας της Σεβίλλης».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση που συμμετείχε λόγω της άρνησης αποδοχής του διαχωρισμού μεταξύ των θεατών, κάτι που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

«Ομολογώ ότι ο Άρης Σερβετάλης έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με το θέατρο. Καταλαβαίνω ότι στο θέατρο, το συγκεκριμένο έργο και ο Ιονέσκο είχε προβλέψει πολλά πράγματα και πιθανώς ως ήρωας του έργου αρνείται να μεταμορφωθεί σε παχύδερμο.

Μόνο που αυτό είναι θέατρο, είναι ψέμματα. Η πραγματικότητα είναι 100 νεκροί κάθε μέρα. Είμαι αντίθετος και κάθετος με τις αποφάσεις του Σερβετάλη».