Πάνω από 40 χρόνια διαφορά - Φωτογραφίες από την εγκυμονούσα σύντροφο του Νίκου Καρβέλα

Περιμένει το πρώτο τους παιδάκι και βρήκαμε τι ανεβάζει στο Instagram της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πάνω από 40 χρόνια διαφορά - Φωτογραφίες από την εγκυμονούσα σύντροφο του Νίκου Καρβέλα

Η Έλενα Φερεντίνου διανύει τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης της και μετράει αντίστροφα τους μήνες για να αποκτήσουν με τον Νίκο Καρβέλα το πρώτο τους παιδάκι. Μπορεί να έχουν 40 χρόνια διαφορά, ωστόσο, αυτό δεν τους σταμάτησε από το να δημιουργήσουν οικογένεια, με όλη την showbiz να μένει με το στόμα ανοιχτό με την εν λόγω είδηση, όπως για παράδειγμα η Ελένη Μενεγάκη.

Ο 70χρονος και η 31χρονη του είναι ζευγάρι τα 3 τελευταία περίπου χρόνια και όπως φαίνεται ο έρωτάς τους ολοκληρώνεται με τον ερχομό του παιδιού τους.

Αυτό είναι το φίλο του μωρού που περιμένουν Καρβέλας - Φερεντίνου

Ο Νίκος Καρβέλας σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, θα αποκτήσει τον δεύτερο γιο του, καθώς η τραγουδίστρια περιμένει αγοράκι.

Με αφορμή λοιπόν αυτό το ευχάριστο γεγονός, μπήκαμε στο Instagram της Ελένης Φερεντίνου και είδαμε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει.

Λίγα λόγια για την Ελένη Φερεντίνου

Η 31χρονη σύντροφος του Νίκου Καρβέλα, με την οποία σύντομα θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί, είναι τραγουδίστρια. Οι δυο τους μάλιστα έχουν συνεργαστεί καθώς ο καλλιτέχνης της έχει γράψει το τραγούδι με τίτλο «Δεν πάει καλά το παιδί» το οποίο έκανε αίσθηση καθώς πρόκειται για μια εξομολόγηση που κάνει μια γυναίκα στον σύντροφό της, λέγοντας του ότι τον απάτησε.

Η ίδια ξεχωρίζει για τη βελούδινη χροιά της, ενώ έχει κάνει live εμφανίσεις τόσο σε μουσικές σκηνές όσο και σε διοργανώσεις όπως το αφιέρωμα για τον Μίκη Θεοδωράκη στα Πρέσπεια του 2019.

Οι πρώτες φωτογραφίες του Νίκου Καρβέλα και της Ελενας Φερεντίνου είδαν το φως της δημοσιότητας το 2019, τρία περίπου χρόνια μετά τον χωρισμό του από την Αννίτα Πάνια. Ο φακός τους είχε απαθανατίσει στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια τους είδαμε σε μεγάλο εμπορικό κέντρο του Αμαρουσίου, να περπατούν δίπλα δίπλα πιασμένοι αγκαζέ.

Νίκος Καρβέλας σύντροφος έγκυος

Φυσικά η Ελενα Φερεντίνου διατηρεί άψογες σχέσεις με την Αννίτα Πάνια και την Αννα Βίσση. Ολοι μαζί, όπως και ο σύντροφος της Αννίτας Πάνια, Νίκος Σαμοΐλης έχουν βρεθεί μαζί στο σπίτι της Αννίτας Πάνια στην Καλαμάτα αλλά και στο Hotel Ερμού.

Σημειώνεται πως αυτό θα είναι το πρώτο παιδί για την Έλενα Φερεντίνου και το τρίτο για τον Νίκο Καρβέλα, ο οποίος έχει άλλα δύο παιδιά, την Σοφία Καρβέλα από τον γάμο του με την Αννα Βίσση και τον έφηβο Ανδρέα από τον γάμο του με την Αννίτα Πάνια.