Τρίτη, 30 Νοεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το αιχμηρό σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τον Άρη Σερβετάλη - «Όταν για θέματα ιατρικής και επιστήμης...»

«Ελλάδα 2021»

Το αιχμηρό σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τον Άρη Σερβετάλη - «Όταν για θέματα ιατρικής και επιστήμης...»
News 25.11.2021 11:19
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μέσα από τη χθεσινή (24/11) εκπομπή του, Ράδιο Αρβύλα, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να σχολιάσει τον σάλο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες μέρες με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος" καθώς δεν ήθελε να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένο κοινό.

Η εκπομπή έπαιξε ένα απόσπασμα με τις δηλώσεις του Μητροπολίτη Δωδώνης Χρυσόστομου ο οποίος τάσσεται υπέρ του εμβολίου και αμέσως μετά, ο Αντώνης Κανάκης πέταξε ένα "καρφί" για τον γνωστό ηθοποιό και τις απόψεις του στο θέμα της πανδημίας.

Το σχόλιο του Αντώνη Κανάκη για τον Άρη Σερβετάλη

«Ελλάδα 2021, όταν για θέματα ιατρικής και επιστήμης, ο εκπρόσωπος της εκκλησίας τοποθετείται πιο σωστά από τον ηθοποιό», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης.

«Ο Άρης Σερβετάλης έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με το θέατρο»

Στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε ο Δημήτρης Πιατάς, που έδωσε το παρόν στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Κουρέας της Σεβίλλης».

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μέσα σε όλα στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση που συμμετείχε λόγω της άρνησης αποδοχής του διαχωρισμού μεταξύ των θεατών, κάτι που έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

«Ομολογώ ότι ο Άρης Σερβετάλης έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με το θέατρο. Καταλαβαίνω ότι στο θέατρο, το συγκεκριμένο έργο και ο Ιονέσκο είχε προβλέψει πολλά πράγματα και πιθανώς ως ήρωας του έργου αρνείται να μεταμορφωθεί σε παχύδερμο.

Μόνο που αυτό είναι θέατρο, είναι ψέμματα. Η πραγματικότητα είναι 100 νεκροί κάθε μέρα. Είμαι αντίθετος και κάθετος με τις αποφάσεις του Σερβετάλη».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άρης Σερβετάλης: Ψάχνουν ηθοποιό να τον αντικαταστήσουν στην παράσταση "Ρινόκερος"

Βάσια Παναγοπούλου: «Στα δικά μου μάτια τον Άρη Σερβετάλη τον αθωώνει αυτό που είπε»

Share