Τέλος τα ψέματα στο The Bachelor 2 - Η Αθηνά πέταξε τους μπλε φακούς επαφής μπροστά στον Παππά

Βγήκε όλη η αλήθεια στη φόρα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Τέλος τα ψέματα στο The Bachelor 2 - Η Αθηνά πέταξε τους μπλε φακούς επαφής μπροστά στον Παππά

Η Αθηνά είναι μία από τις παίκτριες που έχουν καταφέρει να μείνουν για αρκετό καιρό στη βίλα του The Bachelor και έχει δείξει πως έχει τον τρόπο της να γοητεύει τον Αλέξη Παππά, τόσο με τον χαρακτήρα της όσο και με την εμφάνισή της.

Η αλήθεια είναι πως η ίδια έχει επιλέξει να κάνει αρκετές πλαστικές στο πρόσωπό της (δείτε εδώ πώς ήταν πριν) και ένα από αυτό που έχει "πειράξει" είναι και τα μάτια της, καθώς φοράει ψεύτικους μπλε φακούς επαφής.

Τα κορίτσια την έχουν ρωτήσει στη βίλα για το συγκεκριμένο θέμα ωστόσο ποτέ μέχρι τώρα δεν την έχουμε δει να τους αποχωρίζεται.

Η Αθηνά του The Bachelor 2 χωρίς του ψεύτικους φακούς επαφής

Όπως είδαμε λοιπόν στο απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο (25/11) που εξασφάλισε η εκπομπή Super Κατερίνα, η Αθηνά βγαίνει ένα πολύ ρομαντικό ραντεβού με τον Αλέξη και λίγο πριν το τέλος του αποφασίζει να βγάλει τους φακούς επαφής και να του δείξει το πραγματικό χρώμα των ματιών του καθώς όπως είπε: «Τα μάτια είναι ο καθρέφτης της ψυχής».

Κάνει τον γύρο του διαδικτύου - Βίντεο με τον Αλέξη Παππά από την πισίνα της βίλας

Κι ενώ ο τελικός πλησιάζει - δείτε εδώ την ημερομηνία - μόνο απαρατήρητες δεν πέρασαν οι εικόνες που έφτασαν στον τηλεθεατή κατά τη διάρκεια προβολής ενός εκ των νέων επεισοδίων του «The Bachelor».

Μπορεί το συγκεκριμένο ριάλιτι να έχει συνηθίσει το κοινό σε σκηνές… απείρου κάλλους, ωστόσο το επεισόδιο της Πέμπτης, απέσπασε φαρμακερά σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου – και όχι άδικα.

Τι είδαμε;

Οι παίκτριες φόρεσαν τα μαγιό τους και επιδόθηκαν σε θαλάσσια σπορ, με τον κάμερα μαν να δίνει τον καλύτερό του εαυτό στα «κλικς» που έμελλε να σχολιαστούν όσο ελάχιστα.

Η εικόνα, άλλωστε, μιλά από μόνη της…