Στο χειρουργείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Η πρώτη του ανάρτηση μετά την επέμβαση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο χειρουργείο ο Στέφανος Τσιτσιπάς

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Στέφανος Τσιτσιπάς ανακοίνωσε πως το πρωί της Πέμπτης (25/11), δεν κατάφερε να το αποφύγει και πέρασε την πόρτα του χειρουργείου. Συγκεκριμένα, ο κορυφαίος τενίστας έκανε μία επέμβαση στον αγκώνα του.

Ο ίδιος ανέβασε μία φωτογραφία στην οποία βρίσκεται στο κρεβάτι του νοσοκομείου και στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας στους διαδικτυακούς του φίλους.

Η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά

«Τα πράγματα συχνά γίνονται δύσκολα πριν γίνουν πιο εύκολα, αλλά με κάθε μάχη έχουμε την ευκαιρία να δημιουργήσουμε τη δική μας μοναδική ιστορία.

Μερικές μέρες η ζωή αφορά τα όνειρα, τις ελπίδες και τα οράματά σας για το μέλλον. Υπάρχουν επίσης μέρες όπου η ζωή είναι απλώς να βάζεις το ένα πόδι μπροστά από το άλλο και αυτό είναι επίσης εντάξει», έγραψε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Things often get tougher before they get easier but with each struggle we get an opportunity to create our own unique...

Posted by Stefanos Tsitsipas on Thursday, November 25, 2021

«Βίωσα τον ρατσισμό στο πετσί μου»

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην ιταλική La Stampa έδωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ρατσισμό που δέχθηκε την περίοδο της κρίσης καθώς και στην κριτική που του έχει ασκηθεί ανά καιρούς.

Την ίδια στιγμή, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχώρησε σε μία κίνηση ανθρωπιάς για την Ιωάννα Παλιοσπύρου.

«Έζησα στην περίοδο που η κρίση ήταν πολύ άσχημη, η Ελλάδα ζούσε στο χάος και αυτό παρέσυρε και μένα, έτσι λειτουργεί ο ρατσισμός.

Βίωσα τον ρατσισμό στο πετσί μου, αλλά αυτό μου έδωσε και τη δύναμη να σπάσω αυτά τα στερεότυπα, αυτές οι προσβολές που δεχόμουν για την καταγωγή μου με έκαναν να θέλω να δείξω ποιος πραγματικά είμαι και τι είμαστε ικανοί να καταφέρουμε οι Έλληνες.

Η οικονομική κρίση ήταν μια αποτυχία των πολιτικών, όχι του λαού. Αφού η Ελλάδα ήταν σε ένα χάλι, τότε έτσι ήμουν και εγώ στα μάτια τους. Και για όσους με κατηγορούν ότι δεν με ένοιαζε επειδή έπαιζα τένις, ήταν πολύ δύσκολη εκείνη η εποχή για μένα και με δίδαξε να μην κρίνω αυθαίρετα τους ανθρώπους.

Συνήθως, όταν κάτι πάει στραβά ξεσπάμε στους λάθος ανθρώπους, δεν εστιάζουμε σ' αυτούς που πραγματικά προκαλούν το πρόβλημα. Είναι μια κακή συνήθεια που όλοι θα έπρεπε να ξεφορτωθούμε», είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Στέφανος Τσιτσιπάς συνέντευξη