Ελένη Μενεγάκη: Έστειλε on air ευχές στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Αγαπημένε μας Γρηγόρη...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Έστειλε on air ευχές στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Με αφορμή ένα απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή της από τη συνέντευξη του Σπύρου Μπιμπίλα στο The 2night Show, η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να στείλει τις ευχές της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ο οποίος νοσεί με κορωνοϊό.

Η παρουσιάστρια εξήγησε πως της αρέσουν πολύ οι εκπομπές του και οι συνεντεύξεις που παίρνει και έτσι του ευχήθηκε να γίνει σύντομα καλά.

Το μήνυμα της Ελένης Μενεγάκη για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου

«Ο Γρηγόρης είπε ότι νόσησε και εξακολουθούν και παίζει η εκπομπή του γιατί είχε ετοιμάσει προφανώς κάποια επεισόδια… Αγαπημένε μας Γρηγόρη να είσαι καλά, περαστικά! Είναι πολύ ωραίες οι συνεντεύξεις που κάνει τα βράδια…», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Εκτός εκπομπής μέλη της μπάντας λόγω κορωνοϊού - Η ανακοίνωση του Αρναούτογλου

Ένα ακόμα The 2night show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου παρακολουθήσαμε το βράδυ της Τρίτης (23/11), μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1. Ωστόσο, ο παρουσιαστής προχώρησε σε μια σημαντική ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως βρίσκονται μαζί του οι μισοί από την μπάντα της εκπομπής, τους Prestige, καθώς κόλλησαν κορωνοϊό.

«Μια εβδομάδα ταλαιπωρημένη για εμάς ξεκίνησε από χθες, θα είδατε ότι δεν είναι εδώ όλοι οι prestige είναι οι μισοί, λόγω των καταστάσεων με τον κορωνοϊο και λόγω της προσοχής που έχουμε εδώ με όλους τους ανθρώπους, ορίστε, δείτε ποιοι από τους Prestige μείνανε εδώ», είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής του ο παρουσιαστής.

Να σημειώσουμε πως θετικός στον κορωνοϊό είναι και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ωστόσο οι εκπομπές αυτής της εβδομάδας είχαν μαγνητοσκοπηθεί πριν νοσήσει.

Εκτός the 2night show μέλη της μπάντας του λόγω κορωνοϊού