Δευτέρα, 06 Δεκεμβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

"Ουδείς αναντικατάστατος" - Απασφάλισε ο Γιάννης Στάνκογλου για τον Άρη Σερβετάλη

"Προφανώς είχε ειδοποιήσει για κάτι τέτοιο"

News 25.11.2021 19:19
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Χαμό έχει προκαλέσει η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρεί από την θεατρική παράσταση Ρινόκερος που πρωταγωνιστούσε λόγω των νέων μέτρων του κορωνοϊού. Πολλοί είναι οι ηθοποιοί που έχουν τοποθετηθεί στο εν λόγω γεγονός, ένας από αυτούς και ο Γιάννης Στάνκογλου.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε το πρωί της Πέμπτης (25/11) στην κάμερα της εκπομπής Happy Day και έδωσε την δική του απάντηση, με αφορμή την απόφαση του θεάτρου να βρει αντικαταστάτη.

Οι δηλώσεις του Στάνκογλου για τον Σερβετάλη

«Ο Άρης Σερβετάλης προφανώς έδωσε την απάντησή του ο ίδιος. Προφανώς είχε ειδοποιήσει για κάτι τέτοιο. Εγώ καταλαβαίνω πολλούς ηθοποιούς που θα μείνουν χωρίς δουλειά για το επόμενο διάστημα, αλλά από την άλλη θα έπρεπε να είχε γίνει ένας προγραμματισμός εφόσον ο Άρης δεν μπορεί να μπορεί κάποιος άλλος.

Κατά τη γνώμη μου, ουδείς αναντικατάστατος. Αυτό συμβαίνει και στην Αγγλία και στην Αμερική, άμα δεν μπορεί ένας ηθοποιός προετοιμάζεται κάποιος άλλος».

Στο πλευρό του Σερβετάλη η Κλέλια Ρένεση - «Ευτυχώς που υπάρχουν άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους»

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Κλέλια Ρένεση θέλησε να υποστηρίξει τον Άρη Σερβετάλη για την απόφασή του να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος" καθώς δεν ήθελε να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένους.

«Ο κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να διαλέγει τις συνθήκες στις οποίες θα εργάζεται κ θα εκτελεί τα καθήκοντα του. Και κάποιοι , χέουν το σθένος να διεκδικούν αυτό το δικαίωμα. Ακόμα κι αν δεν είχε ειδοποιήσει παράγωγους και ιθύνοντες πολύ καιρό πριν την ώρα της κρίσης, ο καλλιτέχνης έχει να κουβαλήσει εκτός από μια παραγωγή, έναν εαυτό, ένα ψυχικό σθένος και μια αυτοπραγμάτωση.

Κοινώς, τι να τον κάνεις στο σανίδι τον άνθρωπο, αν έχει μείνει μισή η αξιοπρέπειά του. Κ ναι, κυρίες κ κύριοι.. υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που μπροστά στον διαχωρισμό του κοινού , ανατριχιάζουν από φρίκη και αποχωρούν από την κούρσα.

Πάντως πολύ πόνος σας έπιασε για τους 20 συνεργάτες του που έμειναν άνεργοι ( γνωρίζοντας εξ αργής την πιθανότητα αποχώρησης)..Όλους εσάς δεν σας είδα ποτέ να πονάτε τους απείρους καλλιτέχνες που λόγω μέτρων κόβιντ δεν είχανε να αγοράσουν γάλα στο παιδί τους. Ούτε στα κινήματα στήριξης καλλιτεχνών σας συνάντησα, ούτε σας είδα στις ουρές έξω από τα θέατρα τώρα που άνοιξαν, να στηρίξετε.

Με μούτρα η χολή παιδιά για οποίον τολμά και σηκώνει το κεφάλι από τις ταπεινώσεις που μας βρήκαν.. κ λίγο ρισπεκτ που υπάρχουνε άνθρωποι συνεπείς στα πιστεύω τους, είτε συμφωνούμε με αυτά, είτε όχι. Σπάνιο το είδος», έγραψε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση.

Ο καθε ανθρωπος εχει το δικαιωμα να διαλεγει τις συνθήκες στις οποιες θα εργαζεται κ θα εκτελει τα καθηκοντα του. Και...

Posted by Klelia Renesi A on Tuesday, November 23, 2021

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Βάσια Παναγοπούλου: «Στα δικά μου μάτια τον Άρη Σερβετάλη τον αθωώνει αυτό που είπε»

«Ο Άρης Σερβετάλης έχει μπερδέψει την πραγματικότητα με το θέατρο»

Share