Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το συγκινητικό βίντεο για την γιορτή της Κατερίνας Γερονικολού

Αρκετά ρομαντικό

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Το συγκινητικό βίντεο για την γιορτή της Κατερίνας Γερονικολού

Την ονομαστική τους εορτή έχουν σήμερα (25/11) οι Κατερίνες, για αυτό και ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν θα μπορούσε να μην ευχηθεί δημόσια στην αγαπημένη του, Κατερίνα Γερονικολού.

Η γνωστή ηθοποιός από το πρωί της Πέμπτης δεν έχει σταματήσει να δέχεται ευχές από τα αγαπημένα της πρόσωπα, ωστόσο αυτές που ξεχώρισαν ήταν του συντρόφου της.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έφτιαξε ένα βίντεο με φωτογραφίες της αγαπημένης του και το δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Χρόνια σου πολλλλλα» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο ηθοποιός, ο οποίος πριν λίγες μέρες γιόρτασε και την κόρη του, η οποία είχε τα γενέθλιά της.

Οι ευχές του Τσιμιτσέλη στην Γερονικολού

«Στρίμωξα πολύ την Κατερίνα στη...»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησαν δηλώσεις ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού καθώς μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν για την παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη», τη σχέση τους και την εμφάνιση της Κατερίνας στην εκπομπή «Fishy».

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε χαρακτηριστικά πως: «Μετά από 1,5 χρόνο είναι καιρός να ανέβει ξανά η παράσταση «Κι από Σμύρνη Σαλονίκη». Δουλεύω σε ένα εργοστάσιο και ερωτεύομαι, αγαπώ μία γυναίκα και την παντρεύομαι. Καμία σχέση με την Κατερίνα στην παράσταση!».

«Τα γυρίσματα του Fishy έχουν τελειώσει» είπε και αποκάλυψε πως η Κατερίνα Γερονικολού θα εμφανιστεί ως καλεσμένη: «Την στρίμωξα πολύ την Κατερίνα στην συνέντευξη για το Fishy, είμασταν μεσοπέλαγα, τι θα μπορούσε να κάνει;».

Η Κατερίνα Γερονικολού μεταξύ άλλων τόνισε: «Το πειραχτήρι στην παράσταση σίγουρα δεν είμαι εγώ, είναι η Μιμή Ντενίση. Βεβαίως και βοηθάω τον Γιάννη στην οργάνωση, τους πάντες βοηθάω… Όσοι είναι κοντά μου φεύγουν πιο πειθαρχημένοι». Μάλιστα, ο ίδιος πριν μερικές μέρες μίλησε και για την Βάσω Λασκαράκη.