Στο Survivor 5 αδερφή πρώην παίκτριας του GNTM;

Η αποκάλυψη στον αέρα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Στο Survivor 5 αδερφή πρώην παίκτριας του GNTM;

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι ετοιμασίες για τον πέμπτο κύκλο του Survivor 5, με τον Ατζούν να προσπαθεί να "κλείσει" ελκυστικά πρόσωπα της ελληνικής σόουμπιζ, ωστόσο έχει φάει αρκετά Χ!

Σύμφωνα με την εκπομπή Super Κατερίνα και τον Σπύρο Κεραμίδα, η Μαρία Κερασιώτη, η αδερφή της Παρασκευής από το GNTM, πριν από δύο περίπου εβδομάδες βρέθηκε στην Αθήνα και πέρασε από το πρώτο κάστινγκ για το Survivor 5.

«Έχει περάσει από κάστινγκ η αδερφή ενός πασίγνωστου μοντέλου το οποίο γνωρίσαμε μέσα από τον προηγούμενο κύκλο του GNTM. Πρόκειται για την Παρασκευή Κερασιώτη. Αναφερόμαστε στην αδερφή της όμορφης τσιγγάνας που γνωρίσαμε μέσα από το ριάλιτι μοντέλων.

Η Μαρία Κερασιώτη πέρασε από το πρώτο κάστινγκ. Για τον λόγο αυτό ήρθε στην Αθήνα από την Πάτρα όπου και ζει μόνιμα».

Η πρόταση που δέχτηκε η αδερφή της Παρασκευής Κερασιώτη στο Survivor

Από το J2US του Κοκλώνη στο Survivor του Ατζούν - Οι συζητήσεις με την Acun Medya

Πολλές είναι οι συζητήσεις που γίνονται για το νέο κύκλο του Survivor και ανάμεσα σε αυτές βρίσκεται και ένας παίκτης του J2US που μάλιστα δεν έχει αποχωρήσει ακόμη από το μουσικό show του Νίκου Κοκλώνη. Όπως φαίνεται, ο Ατζούν Ιλιτζαλί κατάλαβε πως έχει το δικό του μοναδικό χαρακτήρα και σκέφτηκε να τον στείλει στον Άγιο Δομίνικο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Βελισσάρη, ο οποίος έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον! Ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως ο Ατζούν που πρόσφατα βρέθηκε στα μαχαίρια με τον Κοκλώνη, τον προσέγγισε για να μπει στο Survivor.

«Φέτος δεν γίνεται να μπω στο Survivor γιατί είμαι στο J2US, είμαι σε μαγαζί και μετά φεύγω για Αμερική, Αυστραλία. Έχουμε κάνει συζητήσεις για το Survivor για του χρόνου. Θα μου άρεσε να είμαι. Μου αρέσουν τα ακραία πράγματα. Ακόμα δεν έχουμε φτάσει να συζητάμε το ποσό» είπε.

«Θα προσπαθήσω να βγάλω φωτογραφία με τη Σοφία Δανέζη και την Άννα Μαρία Ψυχαράκη. Δεν νομίζω ότι υπάρχει αυτή η κόντρα» είπε μιας και συνεργάζεται με την πρώτη στο νυχτερινό κέντρο όπου κάνει εμφανίσεις και με τη δεύτερη θα είναι coach στο επόμενο J2US.