Εγκλωβίστηκε στο σπίτι της η Τζένη Μπότση - «Δεν μπορώ να βγω»

Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εγκλωβίστηκε στο σπίτι της η Τζένη Μπότση - «Δεν μπορώ να βγω»

Στην εκπομπή Στούνιο 4 ήταν καλεσμένη το μεσημέρι της Παρασκευής (26/11) η Τζένη Μπότση, ωστόσο η ίδια δεν κατάφερε να παρευρεθεί στο πλατό.

Όπως εξήγησε και η ίδια η ηθοποιός, έπεσε θύμα κακοκαιρίας για αυτό και βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στον αέρα της εκπομπής.

Το απρόοπτο περιστατικό με την Μπότση

«Ήμουν έτοιμη να έρθω, φτιαγμένη, όλα έτοιμα και ξαφνικά κόβεται το ρεύμα! Δεν μπορώ να βγω από το σπίτι, φωνάζω την κοπέλα που με έβαψε και της είπα «γύρνα πίσω να με πάρεις».

Εν τω μεταξύ γίνεται κατακλυσμός και δεν μπορώ να βγω ούτε έξω από την πόρτα. Την περιμένω πάνω στη μάντρα, γίνομαι μούσκεμα και έρχεται η Βάνα για να μου πει πως έχουν πέσει δέντρα στον δρόμο και δεν μπορούμε να φύγουμε.

Τώρα έμαθα ότι ήρθε το ρεύμα ενώ… έβγαλε και ήλιο» κατέληξε η Τζένη Μπότση, η οποία αποκάλυψε πριν μερικές μέρες λεπτομέρειες για την παρενόχληση που δέχτηκε.

«Γέννησα και μετά είπα στον μπαμπά μου ότι είμαι έγκυος, δεν είχα...»

Στην εκπομπή «Ελένη» (5/11), καλεσμένη βρέθηκε η Τζένη Μπότση. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την οικογένειά της, την μεγαλύτερη αδυναμία της που είναι η κόρη της - Δείτε εδώ φωτογραφίες από την βάφτισή της. Μάλιστα η ίδια δε δίστασε να κάνει και μια αποκάλυψη.

«Γέννησα και μετά είπα ότι ήμουν έγκυος, δεν είχα αγωνία απλά δεν ήθελα να εισπράξω την αγωνία των γύρω μου Να σου δώσω να καταλάβεις γέννησα τον Νοέμβριο και ο μπαμπάς μου το έμαθε τον Αύγουστο. Το έκανα όσο μπορούσα για να μην έχει αγωνία ο μπαμπάς μου.

Η κόρη μου είναι τσαχπίνα, μιλάει πολύ, είναι αστεία, είναι σαν εμένα. Δεν έχει γίνει ακόμα δύο, φαίνεται λίγο μεγαλύτερη από την ηλικία της και εμφανισιακά φαίνεται λίγο μεγαλύτερη, έχει πάρει το ύψος μου»,