Survivor 5: Ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με τον Ατζούν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

«Σε λίγες μέρες θα πρέπει να πάρω την απόφαση»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor 5: Ένα βήμα πριν δώσει τα χέρια με τον Ατζούν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Στην κάμερα του Πρωινού μίλησε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου το πρωί της Παρασκευής (26/11). Η ίδια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις φήμες που την θέλουν να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με το Survivor 5. το ίδιο και η αδερφή πρώην παίκτριας του GNTM.

Μάλιστα, επιβεβαίωσε πως είναι ένα βήμα πριν την τελική συμφωνία.

Η αποκάλυψη της Παπαδοπούλου για το Survivor 5

«Η αλήθεια είναι πως μου έγινε η πρόταση και το σκέφτομαι ακόμα. Δεν έχω αποφασίσει τι θα κάνω γιατί έχω εδώ και το eshop. Θετικά όμως το σκέφτομαι και σε λίγες μέρες θα πρέπει να πάρω την απόφαση.

Πριν από λίγο καιρό ήμουν και στις Μαλδίβες που ήταν εξωτικά και μου άρεσε όλη αυτή η κατάσταση. Πηγαίνοντας στο Survivor θα με δυσκολέψει σίγουρα η πείνα, έτσι όπως το φαντάζομαι στο μυαλό μου, γιατί είμαι άνθρωπος με ανοιχτή όρεξη. Όσον αφορά τα αθλήματα… αθλούμαι από μικρή».

Βίντεο από τις οντισιόν - Οι πιθανοί Μαχητές

Το Survivor 5 βρίσκεται προ των πυλών και μέχρι στιγμής περιμένουμε να δούμε ποια θα είναι τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν τον νέο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης. Για πρώτη φορά, ο Ατζούν Ιλιτζαλί αποφάσισε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους, μία σειρά από βίντεο μέσα από τις οντισιόν του Survivor.

Πολλοί είναι οι celebrities που έχουν απορρίψει τις προτάσεις που τους κάνει ο Ατζούν Ιλιτζαλί (δείτε εδώ ποιοι), ωστόσο η αλήθεια είναι πως ο Τούρκος παραγωγός δεν το βάζει κάτω τόσο εύκολα, μιας και έχει στο μυαλό του να δημιουργήσει μία πολύ δυνατή ομάδα για τον πέμπτο κύκλο.

Τα βίντεο που κυκλοφόρησαν είναι από τις οντισιόν των Μαχητών και σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Super Κατερίνα, μία από τις πιο βασικές ερωτήσεις που κάνουν στους υποψηφίους έχει να κάνει με την προσωπική τους ζωή και το αν έχουν κάποια σχέση.