Big Brother 2: «Είχαμε 6 μήνες σχέση με τον Νίκο πριν το παιχνίδι» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Άννας

«Δεν ειπώθηκε ποτέ μέσα στο παιχνίδι»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Big Brother 2: «Είχαμε 6 μήνες σχέση με τον Νίκο πριν το παιχνίδι» - Η απίστευτη αποκάλυψη της Άννας

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ», βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (27/11) η Άννα Ελευθερίου, με αφορμή την αποχώρησή της από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Big Brother 2.

Η πρώην παίκτρια αναφέρθηκε στην εμπειρία της από το σπίτι του «Μεγάλου Αδερφού», ενώ αποκάλυψε για πρώτη φορά αποκάλυψε πως είχε σχέση με τον Νίκο 6 μήνες, ωστόσο δεν ειπώθηκε ποτέ.

Η αποκάλυψη της Άννας για την σχέση της με τον Νίκο που δεν αποκαλύφθηκε ποτέ στο Big Brother 2

«Έτυχε να τον γνωρίσω όταν τελείωσα το προηγούμενο παιχνίδι αλλά τώρα δεν θέλω να πω πολλά πράγματα αφού δεν τα είπαμε μέσα στο παιχνίδι. Αλλά γνωριζόμασταν και είχαμε μια σχέση, αρκετών μηνών. Ο Νίκος τότε δούλευε στην Σαντορίνη και είχαμε μια επικοινωνία όταν είχε έρθει στην Αθήνα για περίπου 6 μήνες.

Μέσα στο σπίτι δεν ειπώθηκε αυτό, όταν μπήκα του είπα “Πως είσαι;” και μου λέει “Νίκος”. Όλη μέρα σκεφτόμουν γιατί γίνεται όλο αυτό, μπορεί να ήθελε να με προστατεύσει».

Τα κλάματα της Άννας στην ιδέα ότι Ευδοκία και Νίκος είναι ζευγάρι

Μαζί κοιμήθηκαν ο Νίκος και Ευδοκία στο (23/11) επεισόδιο του Big Brother 2, κάτι που έφερε ποικίλλες αντιδράσεις στους συμπαίκτες τους. Πρώτη πρώτη η Άννα, η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

Η ίδια εδώ και καιρό νιώθει αρκετά συναισθήματα για τον Νίκο, ωστόσο δεν τα έχει αποκαλύψει σε κανέναν, πόσο μάλλον σε εκείνον.

Βλέποντάς τον λοιπόν να έρχεται ολοένα και πιο κοντά με την Ευδοκία, την πληγώνει αρκετά και μάλιστα, μετά από μια συζήτηση που είχε με την Μαρία, κατά την οποία υποστήριξαν πως πιθανότατα είναι ζευγάρι, η Άννα δεν άντεξε και έκλαψε.