Big Brother 2 Highlights (26/11): Φλερτ, καυγάδες και μία ηχηρή αποχώρηση

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό live

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Big Brother 2 Highlights (26/11): Φλερτ, καυγάδες και μία ηχηρή αποχώρηση

Ακόμα ένα live του Big Brother 2 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Παρασκευής (26/11) και εμείς όπως κάθε φορά έτσι και τώρα έχουμε συγκεντρώσει για εσάς όλα τα highlights του. Από τα φλερτ μεταξύ των παικτών, στους καυγάδες και στην ηχηρή αποχώρηση.

Τι είδαμε χθες στο live του Big Brother 2 (26/11)

Πρώην παίκτρια του Survivor στο πλατό του Μεγάλου Αδερφού

Ένα ακόμη Big Brother Live ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής (26/11), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μάλιστα, στο πλατό βρέθηκαν καλεσμένα τρία άτομα.

Συγκεκριμένα, το παρών έδωσαν ο Κωστής και η Σύλια, που έχουν αποχωρήσει, ενώ εκεί βρέθηκε και η πρώην παίκτρια του Survivor, Ασημίνα Ιγγλέζου.

Οι δύο παρουσιαστές τους υποδέχτηκαν με μεγάλη χαρά. Εντωμεταξύ, πριν μερικές ώρες ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για τα ροζ βίντεο που κυκλοφόρησαν.

Ξέσπασε σε κλάματα η Ανχελίτα - Η ερώτηση της Σύλιας που την "λύγισε"

Ένα ακόμη Big Brother Live ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής (26/11), μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. Μια από τους καλεσμένους ήταν και η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού, Σύλια.

Όταν οι παρουσιαστές φώναξαν την Ανχελίτα στο δωμάτιο προκειμένου να μιλήσουν, η Σύλια μεταξύ άλλων θέλησε να της κάνει μια ερώτηση.

Συγκεκριμένα, ήθελε να μάθει πως νιώθει που έχουν φύγει τόσα άτομα από την παρεά του και πως είναι να είναι το δωμάτιο τους άδειο. Εκείνη τη στιγμή η Ανχελίτα λύγισε και ξέσπασε σε κλάματα από την συγκίνηση, μιας και έχει δεθεί συναισθηματικά τόσο με τα παιδιά όσο και με το σπίτι.

"Στάζει μέλι" ο Νίκος - "Μου αρέσει πολύ η Ευδοκία"

Τον Νίκο φώναξαν οι παρουσιαστές στο αποψινό Big Brother Live προκειμένου φυσικά να τον ρωτήσουν για την Ευδοκία αλλά και την μεταξύ τους σχέση, μιας και τα τετ α τετ τους αυτήν την εβδομάδα ήταν πολλά.

Όταν λοιπόν το θέμα έφτασε στην Ευδοκία, ο Νίκος βρισκόταν σε μια άκρως αποκαλυπτική διάθεση μιας και είπε δημόσια πως είναι πολύ ευτυχισμένος με την Ευδοκία, πως του αρέσε πολύ, πως νιώθει πολύ τυχερός που την έχει και πως δεν ξέρει τι να κάνει άμα τυχόν αποχωρήσει απόψε.

Απίστευτη ένταση μεταξύ Μαίρης - Μαρίας - Άννας

Μπορεί οι τρεις κοπέλες, Μαίρη, Μαρία και Άννα να έχουν έρθει πολύ κοντά μέσα στο σπίτι του Big Brother 2, ωστόσο σημειώθηκε μια απίστευτη ένταση μεταξύ τους, όπως είδαμε σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση στο χθεσινό (26/11) Live.

Συγκεκριμένα, ο κάθε παίκτης έπρεπε να κάνει μια ερώτηση στον άλλον και έτσι η Άννα ρώτησε την Μαρία αν είναι στρατηγική το ότι τα πάει καλά με όλους.

Έτσι λοιπόν, οι άλλες 2 γυναίκες εκνευρίστηκαν, καθώς γνωρίζουν πως απλά τυχαίνει να ταιριάζει με τις προσωπικότητες που βρίσκονται στο σπίτι. Ωστόσο, η Μαίρη διευκρίνισε πως απλά την ρώτησε αυτό το συγκεκριμένο καθώς μπορεί να το είχαν μερικοί απορία.

Αυτός ο παίκτης αποχώρησε

Λίγο μετά την εξομολόγηση του Νίκου για την Ευδοκία αλλά και τα κλάματα της Ανχελίτα, ο Γρηγόρης Γκουντάρας ανακοίνωσε τον παίκτη που αποχωρεί από το Big Brother 2.

Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας ήταν η Ευδοκία, ο Νίκος, η Άννα και η Ανχελίτα όπου φυσικά και οι τέσσερις ήταν αρκετά αγχωμένοι.

Τελικά, η παίκτρια που αποχωρεί οριστικά από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού είναι η Άννα Ελευθερίου.