«Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι...» - Ταραγμένη η Ναταλί Κάκκαβα μετά το ατύχημα του γιου της

Έκανε ράμματα και τώρα αναρρώνει

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Όταν χτύπησε το τηλέφωνο και μου είπαν ότι...» - Ταραγμένη η Ναταλί Κάκκαβα μετά το ατύχημα του γιου της

Με μία σειρά από αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ναταλί Κάκκαβα θέλησε να εξηγήσει στους διαδικτυακούς της φίλους τι ακριβώς συνέβη με το ατύχημα του γιου της που την έκανε να αποχωρήσει το μεσημέρι του Σαββάτου (27/11) από την εκπομπή της.

Όπως εξήγησε η παρουσιάστρια, ο γιος της χτύπησε το κεφάλι του και χρειάστηκε να κάνει ράμματα, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα που της έχει στείλει.

Οι αναρτήσεις της Ναταλί Κάκκαβα για το ατύχημα του γιου της

«Να σας ευχαριστήσω όλους για τα πάρα πολλά μηνύματα που μου έχετε στείλει για τον Μαρκούλη μου, τελικά τα καταφέραμε κάναμε πάλι ραμματάκια, τρία ράμματα ανοίξαμε πάλι το κεφαλάκι μας.

Ευχαριστώ δύο φίλους οι οποίοι είναι γιατροί, την ώρα που χτύπησε το παιδί κατά τύχη περνούσαν μπροστά από το μαγαζί και τον περιποιήθηκαν και να είναι καλά. Η αγωνία μου όταν χτύπησε το τηλέφωνο κατά την διάρκεια της εκπομπής και μου είπαν ότι το παιδί χτύπησε και χρειάζεται ράμματα δεν μπορώ να σας την περιγράψω, οι γονείς με καταλαβαίνετε», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ναταλί Κάκκαβα στις αναρτήσεις της.

Χαμός στον ΣΚΑΙ με Γκουντάρα και Κάκκαβα - Τι συνέβη;

Μπορεί πρόσφατο ρεπορτάζ να ήθελε τον Γιώργο Τσαλίκη και τον ΣΚΑΙ να τα βρίσκουν εκτός δικαστηρίων, ωστόσο το ίδιο το κανάλι το διέψευσε. Ειδικά, μετά τις δηλώσεις Γκουντάρα και Κάκκαβα στο Πρωινό, είναι βέβαιο πλέον πως θα τα πουν... στα δικαστήρια.

Συγκεκριμένα, στην συνέντευξη τους με τα όσα είπαν για το Big Brother και την παρουσίαση του, εξόργισαν ακόμη περισσότερο τον τραγουδιστή που έσπευσε να απαντήσει. Έτσι, ξεκίνησε ένας νέος κύκλος κόντρας εκεί που όλα έδειχναν πως το κλίμα ανάμεσα τους ηρεμεί.

Όπως γράφει το dailymedia, το κανάλι του Φαλήρου μετά τα όσα άκουσε από τους παρουσιαστές του, αφού οι δηλώσεις του έριξαν και άλλο λάδι στην φωτιά, τους ξεκαθάρισαν πως δεν επιθυμούν να δίνουν περισσότερη "τροφή" στην συγκεκριμένη κόντρα, καθώς αυτά είναι εις βάρος του σταθμού σε νομικό επίπεδο.

Η δικαστική οδός λοιπόν είναι ο μοναδικός τρόπος να μπει ένα τέλος στη διαμάχη Τσαλίκη - ΣΚΑΪ, την ώρα που ο τραγουδιστής έχει παραδεχτεί πως τα λεγόμενα των παρουσιαστών του Big Brother είναι κάτι περισσότερο από μηνύσιμα.