"Ρινόκερος": O πιθανός αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη

Αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor

Μία εβδομάδα μετά τον σάλο που έγινε με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος" καθώς δεν επιθυμούσε να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένο κοινό, βγήκε στη δημοσιότητα το πιθανότερο πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει στον πρωταγωνιστικό ρόλο της παράστασης.

Την αποκάλυψη έκανε το πρωί της Κυριακής (28/11) στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι ο Παύλος Σταματόπουλος και πρόκειται για ένα όνομα που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε στην τηλεόραση.

Ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη στον "Ρινόκερο"

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες της εκπομπής, ο αντικαταστάτης του Άρη Σερβετάλη θα είναι ο Αιμιλιανός Σταματάκης. Μέχρι στιγμής δεν έχει βγει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την εταιρεία παραγωγής, ωστόσο είναι θέμα χρόνου.

Αιμιλιανός Σταματάκης Ρινόκερος

Η εταιρεία παραγωγής δικαιώνει τον Σερβετάλη - Η επίσημη ανακοίνωσή της

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε όλη την εβδομάδα με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος" καθώς δεν ήθελε να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένο κοινό, η εταιρεία παραγωγής που είχε αναλάβει το έργο εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αποκαθιστά την αλήθεια για τον ηθοποιό.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε και ο ίδιος ο Άρης Σερβετάλης στην ανάρτηση που έκανε, η εταιρεία παραγωγής εξήγησε πως ο ηθοποιός εξ΄αρχής είχε καταστήσει σαφές πως αν αλλάξουν τα μέτρα για τους ανεμβολίαστους θα αποχωρήσει.

«Ως εταιρεία παραγωγής της παράστασης Ρινόκερος και βλέποντας να αναπτύσσονται διάφορες παραφιλολογίες γύρω από την αποχώρηση του πρωταγωνιστή μας από την παράσταση, θα θέλαμε να καταστήσουμε σαφές ότι ο Άρης Σερβετάλης είχε δηλώσει από το καλοκαίρι την πρόθεσή του να μην συμμετέχει στην παράσταση εφόσον τα θέατρα λειτουργήσουν μόνο για εμβολιασμένους.

Μετά την ανακοίνωση των νέων μέτρων για τους κλειστούς χώρους, η αποχώρηση του κρίθηκε από τη μεριά του δεδομένη. Ως εκ τούτου θεωρούμε καθήκον μας να αναλάβουμε την ευθύνη μας απέναντι στους εργαζόμενους και τους συντελεστές της παράστασης.

Οι συγκεκριμένες ενέργειες θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες. Η εταιρεία παραγωγής, ΤΕΧΝΗΧΩΡΟΣ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

Άρης Σερβετάλης Ρινόκερος