Κυριακή, 05 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

"Κόλαφος" η Μαρίνα Πατούλη - «Εντάξει, βρε παιδιά, δεν έχουμε φωνή, δεν είναι και ποινικό αδίκημα»

Η ενόχλησή της με αφορμή την κριτική που έλαβε στο J2US

News 28.11.2021 16:51
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το J2US. Η ίδια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα χθεσινά (27/11) σχόλια που έλαβε από την κριτική επιτροπή, εκφράζοτας την ενόχλησή της.

Η ενόχληση της Πατούλη με τα σχόλια που δέχτηκε για το J2US

«Επέλεξε ο Θάνος ένα τραγούδι με πολλά μηνύματα. Ας με συγχωρέσουν αν δεν μπόρεσα να το αποδώσω τόσο καλά φωνητικά. Δεν το ευχαριστήθηκα και δεν ευχαριστήθηκα για την αντιμετώπιση κάποιων ανθρώπων που βάζουν ψυχή και αντί να κρίνονται για την ψυχή και τους στόχους κρίνονται για τη φωνή.

Εντάξει, βρε παιδιά, δεν έχουμε φωνή, δεν είναι και ποινικό αδίκημα!».

J2US: "Ήταν αδικαιολόγητη! Θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική" - Ο Θάνος Πετρέλης "άδειασε" την Βανδή για την κριτική στην Πατούλη

Στην κάμερα της εκπομπής Open Weekend μίλησε ο Θάνος Πετρέλης, με αφορμή τα σχόλια της Δέσποινας Βανδή στη Μαρίνα Πατούλη και τον ίδιο στο χθεσινοβραδινό (27/11) live του J2US.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής τόνισε πως του φαίνεται αδικαιολόγητη αυτή η αντιμετώπιση από τη Δέσποινα Βανδή και πως θα έπρεπε τουλάχιστον να είναι πιο ευγενική.

«Η Μαρίνα μού είπε να βρούμε ένα τραγούδι, που θα είχε μικρό ρόλο και συμφωνήσαμε σε αυτό. Δεν πάρω θέση σε όσα είπε η επιτροπή. Είπαν ότι το πήρα πάνω μου και δεν ακούστηκε πολύ. Υπήρχαν λάθος σχόλια ότι ήταν ψηλά ο τόνος, δεν ισχύει σε καμία περίπτωση αυτό. Ο τόνος αυτός είναι και δεν τον διαλέγω εγώ αλλά οι μουσικοί.

Η Μαρίνα πήρε την θέση που ήθελε γιατί σε αυτό το live δεν υπήρχε αποχώρηση. Δεν με στενοχωρεί τίποτα, απλά όταν κάτι δεν είναι αυτό που πιστεύω, δεν μπορώ να συμφωνήσω. Μου έκανε εντύπωση που η Δέσποινα ήταν πρωτοστάτης σε αυτήν την επίθεση σε εισαγωγικά. Μου φαίνεται αδικαιολόγητη αυτή η αντιμετώπιση. Εφόσον ήταν και το τελευταίο μου live, θα έπρεπε να είναι πιο ευγενική. Εγώ αυτό θα έκανα σαν κριτική επιτροπή».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μόνο η Μαρίνα Πατούλη: Βγήκε με κίτρινες γόβες και ασορτί πανωφόρι

Κόλαφος η Μαρίνα Πατούλη: «Όταν πήγε ο γιος του στο J2US δεν ήταν τηλεοπτικό σκουπίδι;»

Share