Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Μυριέλλα Κουρεντή: «Μετάνιωσα που μοιράστηκα δημόσια το σκηνικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

«Θεωρώ πως οι άνθρωποι που είχαν να πούνε πιο σοβαρά πράγματα...»

Μυριέλλα Κουρεντή: «Μετάνιωσα που μοιράστηκα δημόσια το σκηνικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη»
News 28.11.2021 18:23
Από Κωνσταντίνα Τσουκαλά

Η Μυριέλλα Κουρεντή μίλησε το πρωί της Κυρακής (28/11) στην κάμερα του Open Weekend και στη δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Πέτρο Φιλιππίδη (διαβάστε εδώ αναλυτικά τις δηλώσεις της για τις καταγγελίες).

Η δήλωση της Κουρεντή για τον Φιλιππίδη

«Να σου πω την αλήθεια γενικά το ψιλομετάνιωσα που τα μοιράστηκα αυτό το σκηνικό γιατί θεωρώ πως οι άνθρωποι που είχαν να πούνε πιο σοβαρά πράγματα για αυτά που είχαν υποστεί, τα είχανε πει.

Για εμένα αυτό που κρατώ είναι ότι θα έπρεπε σε τέτοιες δουλειές και τέτοια σημαντικά πόστα, να μπαίνουν άνθρωποι που θέλουν το καλό. Να μην το εκμεταλλεύονται και να κοιτούν να κάνουν όσο πιο σοβαρά και καλά γίνεται την δουλειά τους».

"Βίωσα κάτι, το οποίο για εμένα ήταν απάνθρωπο" - Νέα καταγγελία "βόμβα" για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Λίγο μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Espresso, ο Χρήστος Συριώτης μίλησε το πρωί της Κυριακής (28/11) στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» και αναφέρθηκε στην άσχημη συνεργασία του με τον Πέτρο Φιλιππίδη, το 2011.

«Ήταν το χειρότερο καλοκαίρι της ζωής μου τότε, ψέματα να πω; Ο τίτλος της εφημερίδας δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα των όσων είπα. Είπα ότι ήταν ένα περιβάλλον ζοφερό, ότι ήταν εξευτελιστικό για τη δουλειά μας, για την προσωπικότητά μας και για αυτό που αγαπάμε. Δεν είπα ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης με εξευτέλιζε, επειδή είχα καρκίνο. Όχι! Ο τίτλος είναι παραπλανητικός.

Βίωσα κάτι, το οποίο για εμένα ήταν απάνθρωπο. Ήμουν σε μία πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής μου, είχα καρκίνο και πίστευα πως μετά την επέμβασή μου, η επιστροφή μου στις πρόβες, θα με βοηθούσε ψυχολογικά, εργασιοθεραπεία. Ήταν πολύ δύσκολο και για εμένα και τους υπόλοιπους ηθοποιούς που ήμασταν εκεί. Υπήρχε ένα ζοφερό, αρρωστημένο κλίμα.

Ήμασταν με συναδέλφους και πηγαίναμε με το αυτοκίνητο για πρόβα και δεν θέλαμε να φτάσουμε στην Επίδαυρο. Δεν θέλαμε να πατήσουμε το πόδι μας εκεί. Ακούγαμε τις φωνές και τα ουρλιαχτά του. Οι εξευτελισμοί από τον Πέτρο Φιλιππίδη ήταν συνεχείς προς όλους τους ηθοποιούς της παράστασης. Ο Φιλιππίδης μπορεί να ξυπνούσε στραβά, να του έφταιγε κάτι και να φώναζε και να έβριζε. Ήταν μία συνεργασία που δεν θα επαναλάμβανα με τίποτα στον κόσμο. Δεν πέρασα καλά πλάι του. Και πραγματικά στεναχωριέμαι. Ως καλλιτέχνες συστήθηκαν και όχι ως κακοποιοί».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής - Μετά τον Πέτρο Φιλιππίδη στον εισαγγελέα και ο...

Ορέστης Τζιόβας για κίνημα #metoo: «Ξέρετε τι είναι να είσαι καθηγητής και να παρενοχλείς ερωτικά τους μαθητές;»

Share