Αρπάχτηκαν στον αέρα του ALPHA ο Θάνος Πετρέλης και η Ναταλία Γερμανού - Τι συνέβη

"Αυτά που λέω δικαιώνομαι..."

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Αρπάχτηκαν στον αέρα του ALPHA ο Θάνος Πετρέλης και η Ναταλία Γερμανού - Τι συνέβη

Ο κακός χαμός έχει γίνει από χθες (27/11) με την αρνητική κριτική που έκαναν στην Μαρίνα Πατούλη κατά την διάρκεια του J2US, η οποία διαγωνίστηκε με τον Θάνο Πετρέλη. Η Δέσποινα Βανδή συγκεκριμένα ήταν αυτή που μίλησε πιο σκληρά με αποτέλεσμα τελικά να αποχωρλησει οικειοθελώς η γνωστή φιλόλογος.

Λίγο μετά το τέλος του live, ο Θάνος Πετρέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Καλύτερα Δε Γίνεται, και απευθυνόμενος στην Ναταλία Γερμανού, είπε: «Ναταλία, να μου πεις τον λόγο που “χειροκρότησες” τη Βανδή» καθώς η παρουσιάστρια έκανε ένα tweet στο οποίο έγραφε «Πετσόκομα Δέσποινας».

Το πρωί της Κυριακής (28/11), λοιπόν, η Ναταλία Γερμανού αποφάσισε να καλέσει ζωντανά στην εκπομπή της τον Θάνο Πετρέλη από το κινητό της ωστόσο εκείνος δεν σήκωνε. Τελικά, ο τραγουδιστής βγήκε τηλεφωνικά στην εκπομπή και έλυσαν on air τις διαφωνίες τους.

Οι δηλώσεις του Πετρέλη στην εκπομπή της Γερμανού για την Πατούλη

«Η Δέσποινα και ο περισσότερος κόσμος δεν ήξεραν ότι η Μαρίνα από την αρχή της εβδομάδας είχε πάρει κάποια σχόλια και από το Twitter και από τους δικούς της ανθρώπους που την είχαν αποθαρρύνει. Η Μαρίνα ήταν στη φάση ότι “δεν θέλω να τραγουδήσω άλλο, έχω εκτεθεί”. Εγώ έπρεπε να την προστατέψω. Διαφωνήσαμε με τη Δέσποινα για αυτό.Όταν κάποιος σου πει ότι “δεν θέλω να τραγουδήσω” και χαριτολογώντας μου είπε “να απαγγείλω κάτι, να ανοιγοκλείνω το στόμα, γίνεται;” συμφωνήσαμε σε αυτό το τραγούδι. Δεν γινόταν να τη σπρώξω από τη βάρκα και να τη ρίξω να κολυμπήσει όταν κάποιος δεν ξέρει να κολυμπάει.

Αυτά που λέω δικαιώνομαι μιας και στο τέλος της βραδιάς η Μαρίνα αποχώρησε. Εγώ δεν θα την “έδινα” στον αέρα για να δικαιολογηθώ. Αποδεδειγμένα ως coach έδινα τον πρώτο λόγο στην παρτενέρ. Μπορεί αναγκαστικά να τραγουδούσα και δύο τόνους κάτω. Πίστευα ότι ο διαγωνιζόμενος έχει τον πρώτο ρόλο. Χτες δεν ήταν μια βραδιά διαγωνισμού. Δεν θα χαντάκωνα ποτέ την παρτενέρ μου. Θεώρησα την επίθεση πολύ άδικη γιατί δεν γνώριζε κανείς το παρασκήνιο. Μέχρι την τελευταία στιγμή από την παραγωγή μού έλεγαν "πες το τραγούδι μόνος σου". Είπα το τραγούδι σχεδόν μόνος μου για να μην εκθέσω τη Μαρίνα. Δεν μιλήσαμε με τη Δέσποινα Βανδή γιατί έφυγα πριν τελειώσει η βραδιά αλλά θα τη δω πολύ σύντομα, ούτως ή άλλως δεν έχω κάτι μαζί της... Δεν είναι ότι δεν μπορούσε να τραγουδήσει η Μαρίνα είναι γιατί δεν ήθελε».

"Κόλαφος" η Μαρίνα Πατούλη - «Εντάξει, βρε παιδιά, δεν έχουμε φωνή, δεν είναι και ποινικό αδίκημα»

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» μετά την οικειοθελή αποχώρησή της από το J2US. Η ίδια μέσα σε όλα αναφέρθηκε στα χθεσινά (27/11) σχόλια που έλαβε από την κριτική επιτροπή, εκφράζοτας την ενόχλησή της.

«Επέλεξε ο Θάνος ένα τραγούδι με πολλά μηνύματα. Ας με συγχωρέσουν αν δεν μπόρεσα να το αποδώσω τόσο καλά φωνητικά. Δεν το ευχαριστήθηκα και δεν ευχαριστήθηκα για την αντιμετώπιση κάποιων ανθρώπων που βάζουν ψυχή και αντί να κρίνονται για την ψυχή και τους στόχους κρίνονται για τη φωνή.

Εντάξει, βρε παιδιά, δεν έχουμε φωνή, δεν είναι και ποινικό αδίκημα!».