Οι φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου αγκαλιά με την μεγάλη αδυναμία του συντρόφου τους

«Αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον, αλλά να...»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Οι φωτογραφίες της Ιωάννας Μαλέσκου αγκαλιά με την μεγάλη αδυναμία του συντρόφου τους

Φουλ ερωτευμένη είναι η Ιωάννα Μαλέσκου και πλέον δεν το κρύβει κάνει αρκετές δημόσιες εμφανίσεις με τον σύντροφό της με πιο πρόσφατη να είναι αυτή στο θέατρο. Οι δυο τους θέλουν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αυτό όμως δεν σημαίνει και πως θα την κρύψουν.

Στο Instagram μπορεί να μην έχουν κάνει κάποια κοινή ανάρτηση, ωστόσο πολλές είναι οι φωτογραφίες τους από τα ίδια μέρη. Ενώ, η παρουσιάστρια δεν διστάζει να βάζει φωτογραφίες μαζί με τον σκύλο του Κωνσταντίνου Δανιά.

Πρόσφατα η Ιωάννα Μαλέσκου δημοσίευσες φωτογραφίες μαζί με το σκύλο του στο προφίλ της και έγραψε «Αγάπη δεν είναι να κοιτάζουμε ο ένας τον άλλον, αλλά να βλέπουμε μαζί προς την ίδια κατεύθυνση»

Αυτές είναι οι φωτογραφίες της Μαλέσκου με το σκύλο του συντρόφου της

Το σχόλιο της Ιωάννας Μαλέσκου στην φωτογραφία του Κωνσταντίνου Δανιά

Μπορεί κανείς από τους δύο να μην έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει δημόσια και επίσημα ακόμα κάτι για την προσωπική τους ζωή, ωστόσο όπως όλα δείχνουν είναι ζευγάρι, μιας και πριν λίγο καιρό είχαν πάει μαζί και ένα ταξίδι στο Ναύπλιο.

Μάλιστα, πριν μερικές ώρες, ο Κωνσταντίνος Δανιάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, στην οποία μίλαγε με τα πιο τρυφερά λόγια για την σκυλίτσα του.

«Νεπη: Η έμπνευση μου σε ότι κάνω τα τελευταία χρόνια. Αυτό το πλάσμα με κάνει να βλέπω τον κόσμο διαφορετικά. Να σέβομαι κ να φροντίζω όσο μπορώ. Όχι μόνο εκείνη αλλά και τον εαυτό μου. Ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό της να με πληγώσει. Με μαθαίνει να ζω και σίγουρα της αξίζει η θέση μου. Την ευχαριστώ, εκείνη κ τη συμμορία της» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ανάμεσα στα σχόλια εμείς εντοπίσαμε και αυτό της Ιωάννας Μαλέσκου, η οποία έβαλε δύο κόκκινες καρδούλες.

Ιωάννα Μαλέσκου το σχόλιο της στην φωτογραφία του Κωνσταντίνου Δάρρα