Snik: Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες από το Instagram λίγους μήνες μετά τον χωρισμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Snik: Διέγραψε όλες τις φωτογραφίες από το Instagram λίγους μήνες μετά τον χωρισμό με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μία απρόσμενη αλλαγή ήρθε τις προηγούμενες ώρες στο προφίλ του Snik, ο οποίος πήρε την απόφαση να διαγράψει όλες του τις φωτογραφίες από το Instagram και να αφήσει μόνο μία, την πιο πρόσφατη δηλαδή που είχε ανεβάσει.

Ο τράπερ δεν εξήγησε ποτέ για ποιο λόγο έσβησε όλες τις φωτογραφίες, ενώ όπως θα δείτε αν κάνετε μία βόλτα στο προφίλ του, δεν υπάρχουν ούτε αναρτήσεις στις οποίες έχουν κάνει tag τον Snik, ούτε highlights από τα insta stories του.

Μάλιστα, η αλλαγή αυτή ήρθε λίγο καιρό μετά την απόφαση για τον οριστικό χωρισμό του Snik με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (δείτε εδώ τις τελευταίες δηλώσεις που έκανε το μοντέλο για το συγκεκριμένο θέμα).

Το προφίλ του Snik στο Instagram

Snik Instagram

Για αυτό το λόγο χώρισαν Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Snik! Βγήκαν όλα στην φόρα...

Καλεσμένη στην εκπομπή The 2night show βρέθηκε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία για πρώτη φορά ξεκαθάρισε την σχέση της με την Βίκυ Καγιά, αποκαλύπτοντας το λόγο που έφυγε από το GNTM και χάλασαν οι σχέσεις τους. Επίσης, εξομολογήθηκε το λόγο που χώρισε από τον σύντροφό της, Snik όπως αποκλειστικά στο Youweekly σας είχαμε αποκαλύψει, με τον οποίο και συγκατοικούσαν - δείτε το σπίτι που έμεναν.

«Μία σχέση ξεκινά με πάρα πολλή αγάπη. Γιατί να μην τελειώσει και με αγάπη; Κάποια στιγμή που το ζεις, μπορεί να αλλάξουν τα θέλω σου, η πορεία σου αλλά η αγάπη δεν αλλάζει και τα συναισθήματα παραμένουν… Είμαι πολύ τίμιος άνθρωπος σε όλα μου. Οτιδήποτε τελειώνει, δεν σημαίνει ότι πρέπει να τελειώνει με τσακωμό. Δεν τελειώνει επειδή πρέπει να έγινε κάτι κακό αλλά επειδή μπορεί να έρθει κάτι καλύτερο στο μέλλον.

Μένει η αγάπη κι η εκτίμηση, δεν αλλάζει η αγάπη και τα συναισθήματα. Φυσικά κι ήμουν πολύ ερωτευμένη. Με όλα παθιάζομαι και γαντζώνομαι. Οι άνθρωποι που τα έχουν δώσει όλα, είναι συνειδητοποιημένοι» είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.