Ρένος Ρώτας κατά του Δημήτρη Λιγνάδη: «Νιώθω μεγάλη απογοήτευση»

«Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ρένος Ρώτας κατά του Δημήτρη Λιγνάδη:  «Νιώθω μεγάλη απογοήτευση»

Στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο Ρένος Ρώτας ο οποίος μίλησε μεταξύ άλλων για τον Δημήτρη Λιγνάδη αλλά και για τον Πέτρο Φιλιππίδη μιας και είναι δυο πρόσωπα τα οποία έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό ειδικά με το κίνημα #metoo.

Οι δηλώσεις του Ρένου Ρώτα

«Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι μια απίστευτη στενοχώρια, μεγάλη απογοήτευση. Είμαι κατά της βίας σε οποιαδήποτε μορφή, δεν θα χτυπούσα άνθρωπο. Το είπα με την έννοια του οικοδομήματος που καταρρέει και μένει το τίποτα.

Έναν άνθρωπο που τον έχεις θαυμάσει πάρα πολύ και ξαφνικά σε απογοητεύει τόσο έντονα κι εκεί που πραγματικά νιώθεις ότι του χρωστάς, βλέπεις ότι όχι μόνο δεν του χρωστάς, αλλά ο άνθρωπος αυτός για να επιστρέψει η ισορροπία στην κοινωνία, πρέπει κάτι να συμβεί, θέλει πολλή δουλειά».

Από την άλλη, για τον Πέτρο Φιλιππίδη, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Έπεσα από τα σύννεφα. Δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε κανέναν».

Ρένος Ρώτας για Λιγνάδη: «Συνειδητοποιώ πώς το μόνο που του χρωστάω είναι δύο μπούφλες»

Ο ηθοποιός Ρένος Ρώτας μίλησε στο Κοινωνία Ώρα Mega για τον Δημήτρη Λιγνάδη και την εμπειρία του δίπλα του ως μαθητής υποκριτικής.

«Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πρόσφατα με το χέρι στην καρδιά νόμιζα ότι χρωστάω στον κύριο Λιγνάδη. Γιατί είμαι ένας άνθρωπος, που με βοήθησε χωρίς να με φέρει σε δύσκολη θέση, χωρίς να νιώσω αμήχανα, χωρίς να υπάρχει υπόνοια για κάποια περίεργη συνθήκη ή κατάσταση, στην οποία όντας νέος, θα μπορούσα να βρεθώ σε δύσκολη θέση».

Και υπογράμμισε ο Ρένος Ρώτας: «Συνειδητοποιώ με όλα αυτά που γίνονται πώς το μόνο που του χρωστάω είναι δύο μπούφλες. Το ζήτημα είναι πολύ χοντρό. Μόνο που μαζεύονται όλα αυτά γύρω από το όνομά του, έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ.

Δεν είχα ακούσει τέτοιες ιστορίες, δε θυμάμαι κάτι που να θεωρείται επιλήψιμο από εκείνη την περίοδο. Μου φαίνονταν όλα ρόδινα, ίσως γιατί είχα μαγευτεί από το θέατρο, ίσως γιατί είχα παρασυρθεί από τις πρόβες; Και τώρα νιώθω αφελής». Την ίδια στιγμή και ο Πάνος Βλάχος έκανε αιχμηρά σχόλια για τον Δημήτρη Λιγνάδη.