Γιάννη Στάνκογλου για Χαϊκάλη: «Πρέπει να δουλέψει, πρέπει να ζήσει»

«Θα δείξει ο χρόνος, θα δείξει ο κόσμος»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιάννη Στάνκογλου για Χαϊκάλη: «Πρέπει να δουλέψει, πρέπει να ζήσει»

Στην κάμερα της εκπομπής «Love it» και στην δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την απόφαση του Δημήτρη Λιγνάδη να ανεβάσει θεατρική παράσταση μέσα στη φυλακή αλλά και για την επιστροφή του Παύλου Χαϊκάλη.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Στάνκογλου

«Ο άνθρωπος είναι εκεί που είναι τώρα και από τη στιγμή που έχει τον τρόπο αυτόν να εκφραστεί μέσα εκεί και βέβαια να εκφραστεί. Δηλαδή αλίμονο, θέλουμε το σωφρονιστικό σύστημα να δίνει ευκαιρία στους ανθρώπους, όποιοι και να είναι αυτοί. Να εξελίσσονται ή να εκτονώνονται».

Και συνέχισε μιλώντας για τον Χαϊκάλη: «Θα δείξει ο χρόνος, θα δείξει ο κόσμος. Τι να κάνει κι αυτός, πώς θα δουλέψει πώς θα ζήσει».

Ο Παύλος Χαϊκάλης βάζει τέλος στην καριέρα του - Αποχωρεί οριστικά από το θέατρο

Μόλις πριν από λίγα λεπτά, μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα έγινε γνωστό πως ο Παύλος Χαϊκάλης πήρε την απόφαση να δώσει ένα οριστικό τέλος στην καριέρα του και να αποχωρήσει οριστικά από το θέατρο "για να είναι όλοι ευχαριστημένοι" όπως είπες και ο ίδιος.

Θυμίζουμε πως ο Παύλος Χαϊκάλης μετά την εμπλοκή του ονόματός του στο κίνημα Me Too και τις καταγγελίες που δέχθηκε από συναδέλφους του, είχε αποφασίσει να επιστρέψει στην ενεργό δράση με την παράσταση "Νικοτιτανικός" του Γιάννη Φλωρινιώτη. Αυτή θα είναι και η τελευταία παράσταση που θα παίξει μιας και μετά θα αποχωρήσει οριστικά.