Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου 2022 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ορφέας Αυγουστίδης για Άρη Σερβετάλη: «Είναι λάθος αυτό που συμβαίνει»

Όλα όσα ανέφερε

Ορφέας Αυγουστίδης για Άρη Σερβετάλη: «Είναι λάθος αυτό που συμβαίνει»
News 29.11.2021 20:53
Από Ίρις Βίλα

Στον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο για την εκπομπή «Super Κατερίνα» παραχώρησε συνέντευξη ο γνωστός ηθοποιός, Ορφέας Αυγουστίδης. Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος αναφέρθηκε για την σειρά «Σασμός» όπου πρωταγωνιστεί αλλά και για το μεγάλο σάλο που προκλήθηκε με την απόφαση του Άρη Σερβετάλη.

Οι δηλώσεις του Ορφέα Αυγουστίδη για τον Άρη Σερβετάλη

«Είναι λάθος αυτό που συμβαίνει με το να τοποθετούνται όλοι μπροστά από μια κάμερα και μπροστά από ένα μικρόφωνο χωρίς να είναι μπροστά αυτός που πυροδότησε την συζήτηση». Ωστόσο, ο ίδιος μίλησε και για το μέλλον της Αργυρώς και του Αστέρη στον Σασμό.

Ο Ορφέας Αυγουστίδης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα γίνει… σεισμός. Θα γίνουν πολλά και διάφορα. Ε, δεν πιστεύω να περιμένατε να μην μάθει η μητέρα του Αστέρη για τη σχέση του με την Αργυρώ. Ο Αστέρης και η Αργυρώ θα διεκδικήσουν αυτό που νιώθουν. Το τι θα λάβουν όμως είναι ένα ερωτηματικό».

Ορφέας Αυγουστίδης για την τηλεοπτική συνύπαρξη με την μητέρα του στον Σασμό: «Είναι πολύ ωραίο και συγκινητικό»

Στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται» και την Ναταλία Αργυράκη μίλησε τεσημέρι της Κυριακής (19/9) ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο ίδιος φυσικά αναφέρθηκε στην νέα σειρά του ALPHA, Σασμό, που πρωταγωνιστεί -δείτε κι εδώ ένα συγκλονιστικό spoiler-.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του Αστέρη αλλά και για την τηλεοπτική συνύπαρξη με την μητέρα του, Μαρία Τζομπανάκη.

«Είναι πολύ ωραίο και συγκινητικό, ιδιαίτερα τώρα που έχει περάσει ο πρώτος καιρός κι έχουμε χαλαρώσει. Το απολαμβάνουμε. Γιατί δεν δίνεται αυτή η ευκαιρία συχνά… Επειδή η σχέση μας έχει κοσκινιστεί μέσα στα χρόνια, θεωρώ ότι δεν μας δυσκόλεψε. Ίσα ίσα μας διευκόλυνε. Μάλιστα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων και των δυο μας δεν βρισκόμουν με την μητέρα μου τόσο συχνά. Τώρα βλεπόμαστε περισσότερο!»,

Αναφορικά με την σύντροφο του Γεωργία και τον ερχομό του γιου τους, ο ίδιος είπε χαρακτηριστικά: «Είναι μαγικό νιώθω ευλογημένος που έχει έρθει αυτό το πλάσμα στη ζωή μου και το ευχαριστιόμαστε πάρα πολύ. Προσπαθούμε να μηδενίσουμε με την Γεωργία μου και να είμαστε δίπλα του να βάλουμε τα δυνατά μας».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ορφέας Αυγουστίδης: «Βγαίνουμε και λέμε διάφορα και μετά πρέπει να τα εξηγήσουμε μπας και παρεξηγηθούμε»

Ορφέας Αυγουστίδης: Η τρυφερή ανάρτηση με την σύντροφό του και τον γιο του

Share