Νέο επαγγελματικό βήμα για την Κατερίνα Ζαρίφη;

Τι αποκάλυψε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νέο επαγγελματικό βήμα για την Κατερίνα Ζαρίφη;

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του ALPHA έκανε δηλώσεις η Κατερίνα Ζαρίφη. Μεταξύ άλλων η ίδια αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή αλλά και για το νέο της επαγγελματικό βήμα σχετικά με την εκπομπή blackout.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Ζαρίφη

«Είναι πολλοί οι υποψήφιοι, αν με ρωτάς αν θέλω να το κάνω, θέλω με τρέλα γιατί το αγαπώ σαν project. Έκανα κάτι σαν δοκιμαστικό και μακάρι γιατί είναι κάτι που θα το έκανα πολύ ευχάριστα… Μακάρι, θα δούμε…».

Ενώ για την προσωπική της ζωή, αποκάλυψε: «Είμαι σε καλή φασούλα αλλά δεν είμαι σε σταθερή σχέση. Νομίζω ότι όλα αυτά πρέπει να έρχονται μόνα τους, όχι να τα πιέζεις».

Τεράστια η αλλαγή στο κορμί της Κατερίνας Ζαρίφη - Έχασε κι άλλα κιλά

Όλο κι περισσότερα κιλά χάνει με τον καιρό η Κατερίνα Ζαρίφη, η οποία φαίνεται πως βρίσκεται στα καλύτερά της. Η ίδια μάλιστα δημοσίευσε μια νέα της φωτογραφία, όπου η αλλαγή στο κορμί της είναι πλέον εμφανέστατη.

Η παρουσιάστρια, ραδιοφωνικός παραγωγός και ηθοποιός εδώ και αρκετούς μήνες ακολουθεί ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής και έχει καταφέρει να χάσει πολλά κιλά.

«Έχασα 20 κιλά όταν νόσησα από κορονοιό. Ούτε το “αδυνάτισες”, ούτε το “πάχυνες” μου αρέσει σαν ατάκα. Είναι αγχωτικό γι αυτόν που το ακούει. Πρέπει να ξεπεράσουμε σε αυτή τη χώρα λίγο τα σχήματα.

Εγώ το ίδιο αγαπάω τον εαυτό μου ή τον σιχαίνομαι μερικές φορές. Στην Ελλάδα πολλοί άνθρωποι αγαπούν κάτι διαφορετικό αλλά επιλέγουν αυτό που θέλει η παρέα τους. Με το κρεβάτι, το σχήμα και το χρώμα του άλλου πρέπει να χαλαρώσουμε και να αφήσουμε τον καθένα να κάνει ό,τι θέλει», έχει δηλώσει πριν καιρό.

Αυτή τη φορά, η Κατερίνα Ζαρίφη μοιράστηκε μια νέα της φωτογραφία, στην οποία η ίδια ποζάρει με ένα κατακόκκινο κουστούμι και όπως φαίνεται έχει μείνει μισή!

Τεράστια η αλλαγή στο κορμί της Κατερίνας Ζαρίφη