Θρίλερ με τον πρώην σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Snik - Τον αναζητούν

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρίλερ με τον πρώην σύντροφο της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, Snik - Τον αναζητούν

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες ώρες, το βράδυ της Δευτέρας 29/11. Ο γνωστός τράπερ, Snik, έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram που δημιούργησε θύελλα αντιδράσεων στους διαδικτυακούς του φίλους.

Αιτία, η τεράστια αλλαγή στην εξωτερική του εμφάνιση, την οποία ο τράπερ μοιράστηκε με το κοινό του στο instagram, δίνοντας μάλιστα εξηγήσεις και απαντώντας στα ερωτήματα όσων έσπευσαν να εκφράσουν δημόσια την απορία τους σχετικά με τη νέα του εικόνα.

Ο ίδιος, εμφανίστηκε πιο μελαμψός από κάθε άλλη φορά σε σημείο που δύσκολα πιστεύεις πως η εικόνα δεν είναι προϊόν Photoshop. «Από πότε είσαι μαύρος;» του έγραψαν με τον ίδιο να απαντά «από τότε που ξεκίνησα ξανά το σολάριουμ». Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια ξεπέρασαν τα 500 μέσα σε λίγες μόλις ώρες, με τον τράπερ να προχωρά παράλληλα και σε διαγραφή όλων των άλλων αναρτήσεών του αφήνοντας μόνο την επίμαχη (δείτε την φωτογραφία εδώ).

Βέβαια, λίγες ώρες μετά κατέβασε κι αυτήν και τώρα το προφίλ του είναι κενό δημιουργώντας πολλά ερωτηματικά για το τι του συμβαίνει. Οι followers του πάντως από εχθές τον αναζητούν...

Το προφίλ του Snik σήμερα

Snik instagram

Το βιογραφικό του Snik - Η ιστορία του

Μεγάλωσε στην Κηφισιά μέχρι 12 ετών. Έπειτα από το χωρισμό των γονιών του, εγκαταστάθηκε με τη μητέρα του στο κέντρο. Από μικρός ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και το σκέιτμπορντ ενώ οι μουσικές του επιρροές από ραπ ήταν οι Ημισκούμπρια και ΖΝ. Το 2009, σε ηλικία 22 ετών, εγκαταστάθηκε για δύο χρόνια στο Λονδίνο όπου δούλεψε ως μπάρμαν.

Το 2012, όταν γύρισε από το Λονδίνο κυκλοφόρησε το πρώτο του κομμάτι, Θέμα Χρόνου, το οποίο ξεπέρασε γρήγορα τις 100 χιλιάδες προβολές στο YouTube. Έπειτα από αυτήν την επιτυχία, αποφάσισε να ακολουθήσει την μουσική ως επάγγελμα και υπέγραψε συμβόλαιο με την Panik Records. Μέσω της εταιρίας κυκλοφόρησε διάφορα τραγούδια τη διετία 2012-2013, μεταξύ των οποίων το αμφιλεγόμενο Κουνήσου Δίπλα Μου αλλά και το αυτοβιογραφικό «Τη Ζωή Μου Γράφω».

Έπειτα από ένα διάλειμμα από την μουσική, επέστρεψε το 2015 με το επιτυχημένο τραγούδι Tony Montana, μία συνεργασία με τον Light (με τον οποίο συνεργάστηκε ξανά για το Gucci Mane). Σε αυτήν την περίοδο της καριέρας του, ο SNIK κυκλοφόρησε τραγούδια όπως το Ferrari, το Harry Houdini και το «DAB», μια συνεργασία με τον γνωστό ράπερ Υποχθόνιο. Το 2016 επίσης έβγαλε το τραγούδι Panda.

Μετά από όλα αυτά, κυκλοφόρησε και τα τραγούδια που τον έκαναν γνωστό και στο εξωτερικό, Gucci φόρεμα και Medusa. Από τον Οκτώβριο του 2018 ο SNIK ανήκει στο δυναμικό της Minos EMI / Universal. Αργότερα, ο SNIK κυκλοφόρησε μεταξύ άλλων τα τραγούδια «Gangsta», «Gango» και συνεργάστηκε με την Τάμτα για το επιτυχημένο τραγούδακι "Senorita", το οποίο και είναι το πιο εμπορικό του κομμάτι με πάνω από 60 εκατομμύρια ακροάσεις στις ψηφιακές πλατφόρμες. Το 2019 επιπλέον κυκλοφόρησε το κομμάτι Monos Mou, τη συνεργασία με τον ράπερ Noizy, New Benz καθώς και το κομμάτι Kilo.

Τον Οκτώβριο του 2019 συνεργάστηκε με τους Capo Plaza, Noizy, Guè Pequeno για το τραγούδι «Colpo Grosso» σε παραγωγή των BretBeats και 2nd Roof Music, ενώ στις 20 Δεκεμβρίου κυκλοφόρησε το τραγούδι «Big Man».

Το 2020, κυκλοφόρησε τον παρθενικό του δίσκο στην μουσική βιομηχανία, με τίτλο «TopBoy», ο οποίος αποτελείται από 14 τραγούδια σε παραγωγή του BretBeats. Στην συνέχεια ακολούθησε η συνεργασία του με τους Light και Mad Clip για το κομμάτι «BOSSES». Τον Αύγουστο του 2020 κυκλοφόρησε το σινγκλ «Έτσι» από την Minos EMI. Ανήμερα της πρωτοχρονιάς του 2020 κυκλοφόρησε σε Spotify και Apple Music η συνεργασία του με τον Mef στο τραγούδι με τίτλο "Lockdown", από την ATH Records.

Τον Μάρτιο του 2021,κυκλοφόρησε το κομμάτι Χειμώνες ένα κομμάτι που σύμφωνα με την IFPIέγινε χρυσό σε ψηφιακές πωλήσεις από την πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας του. Στις 18 Απριλίου κυκλοφόρησε το κομμάτι DIAMANTI σε παραγωγή Bret Beats και έγινε πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις από την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του.